Z týchto hore Heath LEdger (nie A). Nie preto, že nikoho iného nepoznám, ale preto, že to bol jeden fantastický a neskonale talentovaný herec a veľmi som obdivovala jeho prácu. Môj obľúbený.
@hetfield neviem, možna žiadny, možna je to aj tým, že nechľascú, nefetujú a nehíria po nociach v baroch a ničia si zdravie.............a to len preto, že vedia rozumne žiť a nie ako tie západne kreatúri, čo nevedia od dobroty čo by robili..................filip
@ zajko30 a ty si kto že ich súdiš?........však všetci máme svoje chyby ....a čo ja neriešim ich závislosti ale ich herecké výkony a že je práve ľúto že tak spadli dole a že sa už nepozbierali...........ale vidím že ty si to nepochopil neva
@zajko30 a ty si kto že ich súdiš?........však všetci máme svoje chyby ....a čo ja neriešim ich závislosti ale ich herecké výkony a že je práve ľúto že tak spadli dole a že sa už nepozbierali...........ale vidím že ty si to nepochopil neva (smajlík)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a okrem Marilyn nikoho iného nepoznám
je to Marilyn Monroe
Kurt Cobain...
no stress, ja tiež nie
@zajko30 a ktory nas herec zomrel mlady?
prefetoval sa v r. 2005
@stormmast3r tak to som ozaj netušila......:/ škoda ho
@zajko30 pre mňa ty debilovia ako si ich ty nazval nie sú neznámi a keď ťa to nezaujíma tak sa o to nemusíš starať......
nemozem napisat ktory z tychto hercov sa mal dozit viac , seci proste
@xawa3933 zije aj podla mna ked pozres do googlu nikde nepisu zeby zomrel