Najlepšie na fakultu PEDAS Bol som prijatý na zasielatelstvo a logistiku, chcel by som sa spýtať nejakých pár základných vecí ak by bol niekto ochotný a dalo by sa. Som na také veci dosť moták tak aby som niečo nepokašlal hneď na začiatku semestra.
chcel by som sa napr spýtať či sa už dá prihlásiť do toho školského informačného systému napr čo má škola. resp či sa to už dá...dostal som taký papier k ISIC, žiadosť o certifikát...sú tam nejaké údaje, mám použiť na prihlásenie niečo z toho? bolo by to dobré napr na rozvrh a tak ak už teda rozvrh je.
@kilburn no asi to pôjde až od septembra teda, odvtedy je platná aj karta...veď uvidíme ja som na logistiku robil skúšky a našťastie ma vzali. čudjem sa že ideš na manažment, je tam vačší počet ludí čiže rátam že vačšie sito ale možno sa mýlim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chcel by som sa napr spýtať či sa už dá prihlásiť do toho školského informačného systému napr čo má škola. resp či sa to už dá...dostal som taký papier k ISIC, žiadosť o certifikát...sú tam nejaké údaje, mám použiť na prihlásenie niečo z toho? bolo by to dobré napr na rozvrh a tak ak už teda rozvrh je.
už som kôli tomu obvolal asi pol univerzity a nikto mi nevedel povedať prečo ale tak keď sa to isté robí aj vám tak je to asi normálne....
...keby niečo ste chceli alebo sa nové dozvedeli o tom tak ma prosím kontaktujte na kilburn56@azet.sk....d ík....
držím palec na škole každopádne.
inak idete na intrák či dochádzate?