máte radi dedinu/ mesto, v kt. žijete? bývate na mieste, na kt. ste aj vyrastali alebo ste boli nútení k sťahovaniu? ak ste sa sťahovali, kde to máte/ ste mali radšej? aký je vás vzťah ohľadom tohto?
cely zivot zijem v tom istom dome a v tom istom meste a uz som si na to zvykla a dufam, ze tu aj nadalej budem takto stereotypne zit az na veky vekov. vyhovuje mi to.
aj áno aj nie .. mám to tu rada, predsa som tu vyrastala,, ale nie je tu nič dokopy.. žiadne poriadne možnosti na prácu, žiadne miesta na zábavu, málo priestoru pre šport, kebyže chce človek podnikať, najskôr bude mať dočinenia s "miestnou mafiou" a tak..
No žijem stále na jednom mieste i keď by som sa mal sťahovať niesom veľmi nadšený do inej obce sa mi moc nechce momentálne tu kde som sa mám fajn takže nateraz ostávam
keď som bola malá, bývala som úplne v centre, pred pár rokmi sme išli do domu na dedinu, čo je vlastne mestská časť, nie dedina ale tak je tu v pohode, až na to, že autobusy sem chodia horšie ako do všetkých dedín na koncoch okresu
ľúbim dedinu v ktorej som vyrastala a dodnes tam teoreticky žijem, aj keď častejšie už som teraz v celkom inom meste a v celkom inej oblasti. tu niežeby som to neznášala, ale tunajší ľudia sú celkom iní a celé je to tu strašne čudné.
v BA študujem a nepáči sa mi, ale to radšej nebudem rozvádzať, nech sa tu na mňa ešte niekto neoborí
Mne sa tu celkom páči, ešte som nevidela miesto kde by som si povedala že tu by som bývala, nemám rada veľký mestský ruch akože neviem si predstaviť že by som tam dlhodobo žila, mám rada skôr vidiek ale ani predmestie by nebolo zlé. Ale nechcela by som za nič na svete bývať v paneláku.
mám rada túto dedinu no nemám rada mentalitu niektorých ľudí tu. Žijem tam kde som sa narodila nikdy som sa nesťahovala a asi si neviem predstaviť že by som tu bývala celý život. Proste nie.
bývam v KE od narodenia, ale nepáči sa mi toto mesto, je také nudné pre mňa, ako nemôžem povedať, že sa mi nepáči alebo tak, proste k tomu mestu nemám vzťah a po výške idem preč s tade takže tak no
bývam na dedine a neznášam to tu, lebo sa tu všetko rieši. Každý každého pozná a ohovára sa tu jedna radosť Preto trávim čas radšej vo vedľajšom meste a určite tu nechcem žiť ani keby mi zaplatili Mňa lákajú veľké mesta
@pershing134 Bratislava je taká aká je pretože sa sem sťahujú sedláci z východu, ktorí sem zavádzajú dedinskú mentalitu, žiadny pravý Prešporák nieje namyslený, Bratislava by mohla byť omnoho krajšie mesto kebyže tú niesú tí sedláci ktorí ju rozkrádajú, ale svoje Mesto si treba chrániť, nie od neho utekať, myslel som že tohto si budeš práve ty vedomý.
Bývam v Bratislave-Petržalke - Petržalka sa mi nepáči, čo sa týka Bratislavy tak Staré Mesto a tam som aj chcela bývať. A Pezinok je krásne mesto, asi najkrajšie čo sa týka Bratislavského kraju ...a áno, v Petržalke bývam od narodenia, ale príde mi to tu také o ničom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
milujem svoje mesto kde som sa narodil,kde som vyrastal,kde mam vsetko...
proste nie som rad,ze sme sa presthovali..
a som kvoli tomu nuteny si hladat pracu mimo kraja...
ale išla by som strašne rada inde bývať
ale tak, beriem to ako jedno miesto vlastne.
a ak mám pravdu povedať, trochu to tu nenávidím.
v BA študujem a nepáči sa mi, ale to radšej nebudem rozvádzať, nech sa tu na mňa ešte niekto neoborí