Čo si o tom myslíte? Myslíte že je to tak alebo že si svoju cestu budujeme celý život a tak lahko ho nič nezmení? Aké máte skúsenosti? Ja osobne si myslím že je to určite pravda
Ale napríklad ked stretneš nejakého človeka čo ti zmení život (zalúbiš sa, dá ti nejaké nečakanú šancu) prípadne také veci ako nehody a nešťastia, potom napr aj rozchod - mení ľudí a niekedy veľmi ... No ale máš aj pravdu, napr. v práci to už dlhšiu dobu ide dole vodou a potom ťa vyhodia...ale ja som myslela úplne tie nečakané veci ktoré nemôžeme vlastne ovplyvniť takmer nijako
@5 ty mi prídeš taký racionálny realistický typ fakt neveríš že ti môže zmeniť život nejaký okamih? napr zničiť to čo si si doteraz budoval? (nie tvojou zásluhou zničiť)
život je zložený aj z náhod aj z niečoho, čo sa nedá vysvetliť a buď si to dajte do zásuvky medzi akty s označením X, alebo to zvaľte na mozog, alebo verte vo vyššie sily, ja to posledné
Ja verím na tzv. butterfly effect... Všetko, čo sa deje, sa deje ako následok niečoho... Teda všetko, čo sa stane sa stane kvôli niečomu a pre niečo... Či sú to už drobnosti alebo veľké veci, všetko ovplyvní ďalší vývoj udalostí...
Napr. možno keby som teraz nesedela pri PC, upratovala by som a padol by mi na prst šuflík a rozmliaždila by som si ho... Alebo musím teraz pri PC sedieť preto, aby som si úplne pokazila oči, aby som niekedy v budúcnosti niečo nemohla uvidieť... Alebo ktovie...
v prvom rade zivot menia okamihy, lebo to su nase orzhodnutia, uz aj to ze pri prechadzke sa vyberiem vlavo a nie vpravo moze velmi ovplyvnit moj zivot
@16 presne, to som sa aj ja veľa krát nad tým zamýšlala že či mi zmení život aj taká hlúposť že či pôjdem vľavo, alebo vpravo (príklad) to či to tak je asi nezistíme nikdy, lebo nevieme čo by nás čakalo kebyže sa rozhodneme pre tú druhú možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak osud či náhoda?
Napr. možno keby som teraz nesedela pri PC, upratovala by som a padol by mi na prst šuflík a rozmliaždila by som si ho... Alebo musím teraz pri PC sedieť preto, aby som si úplne pokazila oči, aby som niekedy v budúcnosti niečo nemohla uvidieť... Alebo ktovie...