vam sa na intraku paci?ja som vo zvolene na intraku,ale to je hroza,nenormalne vychadkz,malo miesta,kradne sa tam a vsetko mozne,proste keby som si mala vyberat este raz,tak urcite nie intrak..preto uvazujem o odchode..alebo su snad aj take intraky,kde je
preco? na intraku je vazne super, neviem si to teraz bez neho predstavit, strasne vela ludi poznas, super akcie su, a to co ty pises su len cierne stranky, ja som spokojny sice klaustrofobicke izby ale na rok bude ina
No asi to bude f tom ze autorka tejto temy byva na stredoskolskom intraku ... to by som asi nechcel ani ja ... Ale vysokoskolsky intrak je uplne nieco ine ... a keby nemam v rodnom meste holku tak sa asi z intraku domov vratim len na vianoce
Ja by som na intak nechcela isť nikdy,myslim stredoškolsky na vysokoškolsky asi budem musieť ale na stredoškolsky nikdy moja krasna pekna izba by som ju nikdy neopustila
na vysokoškolskom intráku je super, nikdy predtým som na intráku nebola ale nemôžem sa na nič sťažovať. Síce skromnejšie zariadenie ale zvyknete si. Žiadny dozor, robíš si co chceš. A tie party sú najlepšie.....
ako...život na intráku...to mi je dosť známe....prešla som na intrák do Bratislavy...a prvý deň bol príšerný!!! teraz už si zvykám..pomaly...
ale vážne pomaly,človek nevie čo si tam má od radosti začať,keď má vychadzky "až" do siedmej...chýba mi tam toľko vecí...jediná zbraň ako prežiť na intráku je...zvyknúť si!!!
Intrak je premna ta najkrajsia a najstastnejsia vec ktora sa mi kedy vzivote prihodila sice je celi rozbity zniceni nic tam nefunguje kradne sa atd .. ale to je nic oproti tomu kolko moc mi t dalo super ludia nigdy neni a hlavne ma clovek svaty pokoj od rodicov ..
Intrak je zazitok a cast mojho zivota s ktorou sa budem velmi tazko lucit....ta atmoska, pohoda, fun i starosti, akcie a hlavne ti super ludia.... {a to doma mam perfektnych rodicov a aj priatelov}.... Intrak je ako 5 rocny letny tabor :o)
je to hrozne..neznasam stredoskolsky intrak...si myslia ze ti mozu s casom robit co chcu???niektore veci su az obmedzovanie osobnej slobody...myslim intrak v leviciach
ja som na intraku v TN na zelezaku ak niekto pozna heheh......no taj je celkom super ako da sa am vydrzat ale tie vychovavatelky koneeeeeeeeeeeeeeeeec a ten rezim ze ci chces alebo nie od piatej do pol siedmej musis sedet na izbe a ucit sa no ucit sa nemusis ale na izbe sedet aaanao ..................a vychadzky ze do pol deviatej keby som si mala znova vybrat skolu tak na intraaaaaaaaak nejdem
ja som na intraku v PO... ak ta vychoska pusti vvonku tak oficialne mozes byt do deviatej,ziadne obmedzenia... ale tak stalo sa ja ze o desiatej som prisla,alebo kamosi aj neskor... vsetko je o tom akeho vychosa chytis
ja som na intraku v BA a prvadaze sa aj kradne aj vsetko sa tam dela ale treba vediet riesit taketo problemy a ked sa nieco ukraden anjcastejsie je to niekto z izby popripade z poschodia!! ja brem intrak ako super vec aj ekd kazdy je iny!!! imcus DD
No neviem...ja som na intraku vo Vrutkach, chodim na bilingvalne gymnazium v Sucanoch 2hy rok, a ohliadnuc od toho, ze internat je hrozny co sa tyka vybavenia izieb a vychovavatelov, tak je to tam super...mam tam viac kamaratov ako pred tym a "tvrdy intrakovy zivot" ma naucil omnoho viac ako za celych 14 rokov predtym doma...nielen blbosti, ako sa pije tequila a fernet dokopy , ale aj urcitu samostatnost a schopnost poradit si aj ked si v tom sam a za zadkom ti nebehaju rodicia co spravia vsetko za teba. Nikto mi tu nic nekradne (okrem jedla v chladnicke, ale na to sa vzdy pride a vybavi ) Maju tam urcite pravidla, ktore sa ale daju celkom v pohode obist, ked sa posnazis , ja myslim ze mam celkom slobodu v rozhodovani, ucim sa kedy chcem a nikto nerobi vysluch ked sa vratim z vonku, pokial sa vratim vtedy ked poviem... Zakladnym pravidlom tam je vediet tolerovat veci, ale nenechat si skakat po hlave...a mat vela stastia ked tam robis veci co nemas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja by som chcela byvat na intraku alemimo mesta a v dakom cool a nie v takom ako ty.
si si mala najprv pozistovat ze kde ides sidlit a nie teraz nariekat ze preco si tam sla.
Vychádzky ani tu nie su ziadna sláva, ale to je najmenej... Do 21:30 sa dá stihnúť veľa...
za 2,5 roka mi nic neukradly a v pohonechavam odomknutu bunku
varia celkom fajn, vychadzky do 21,30... Ked zavolam vychosovi ze sa zdrzim aj ovela dlhsie
inak mi nic nevadi, vsetko je super, peknu izbu mam, perfektni ludia...
ale vážne pomaly,človek nevie čo si tam má od radosti začať,keď má vychadzky "až" do siedmej...chýba mi tam toľko vecí...jediná zbraň ako prežiť na intráku je...zvyknúť si!!!
treba vyskusat inak nebudes vediet ako je tam, vravim dost zalezi od vlastnych skusenosti