Tak, mam tu rodinu, je to domov. Ale, prace je tu malo, velka korupcia a teraz tym, ze ma kazdy vysoku skolu, ja ako stredoskolak mam mensiu sancu dostat nejaku rozumnu robotu.
a este tatry, priroda a dobre prirodne podmienky, ale toto najdem aj v inych statoch...a mame pekne zeny, ale to tiez aj v inych statoch...takze uz vsetko ostatne asi proti
Žiadne "pre" tu nie je také veľké aby ma donútilo tu ostať,lebo ked sa zamyslím nad tým,že za rovnaký čas a energiu môžem žit inde ovela krajší život tak prečo nie.Chcem žit a nie prežívat.
zatial nerozmyslam nad odchodom, milujem to tam kde zijem. a okrem toho ja sa uz aj v cesku citim ako u cudzincov...
ale jedine miesto kam by som zvazovala mozny presun ak by boli podmienky by bola prave praha, no a este do USA by som chcela ist na nejaky cas (na par mes., rok...) jednak kvoli jazyku a tuzim si vyskusat zivot v nejakom fakt velkom meste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
proti: štát
... ale aj tak to tu mám rada a ostanem tu
ale jedine miesto kam by som zvazovala mozny presun ak by boli podmienky by bola prave praha, no a este do USA by som chcela ist na nejaky cas (na par mes., rok...) jednak kvoli jazyku a tuzim si vyskusat zivot v nejakom fakt velkom meste.
niečo na tom asi bude....
ale to si uz nejak navarim aj v zahranici,cize ziadne pre neexistuje.
Presne takto je to aj tu vo Svajciarsku.
proti : životná úroveň v porovnaní s lepšou stránkou sveta - málo peňazí za vela muziky