Myslím tak, že si z vás len niekto chcel spraviť prdel, alebo ste sa len náhodou niečoho tak zľakli, že vám začali tiecť slzy? Mne toto raz babka spravila Idem v tmavom byte z vécka a ona spoza rohu na mňa vyjde..no boha.! Skoro ma šlak trafil...ako ho
áno, spomenula som si na príhodu, ked na ulici sa na mňa a kamarátku rozštekal zúrivý pes,, len tak z ničoho vyskočil spoza rohu.. trvalo mi pol hodinu kým som sa zo šoku spamätala,, alebo raz v krčme, ked sa chlapi začali mlátiť a zvalili sa presne na náš stôl, ktorý skoro rozbili..
áno stalo sa mi to. počas jednej dlhej cesty pešo domou v noci z párty popri poliach keď bol spln a hmla. priateľ ma asi šesť krát nastrašil a ja som sa od strachu rozplakala.. stačilo keď iba do ticha zakričal "doprdele čo je to?!!" .. a potom sme sa na tom smiali. ja sa dokážem extrémne ľakať..
hej byvaly bol taky kus kokota, že sa mu zdalo vtipne povedat mi, že praskol kondom... ja som už zacala riesit, od koho si pozicam tych 600 korun alebo ako to poviem mame a potom povedal, že si robil srandu... až vtedy som sa rozplakala... ale neviem ci kvoli soku alebo kvoli tomu, že s jakym debilom chodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A následne že čo ked tam pôjde nejaký iný v noci!