Od včera poobedia mám rozmazané videnie a celkovo som taká slabšia. Večer ma boleli nohy, ale to prešlo. Zajtra idem na očné a na neurológiu. Prosím vás, neviete o čo by mohlo ísť? Som celá vystresovaná. Vopred ďakujem ak o niečom viete.
@topanocka jj. ale nepil ani nechodil na zachod vobec tak casto zeby to jemu alebo mne prislo podozrive to az tak spatne si uvedomil ze ano bolo to castejsie a viac ako zvycajne. a si to nepredstavuj ze vypil 5 litrov tekutin denne proste mozno o pollitra viac ale zase to bolo v maji asi aj teplo bolo... to boli take velmi neurcite priznaky ktore sa dali pripisat milion veciam a cukrovku som videla ako najnepravdepodobnejsiu. a videl kusok horsie ale to pripisal tiez tomu ze pozeral vela do ntb mozno nespal poriadne a vstavanie v inych casoch na skusku a stres a taketo veci. jeho mama mala ale cukrovku tak ta mu dala glukomer a okamzite do nemocnice. uz si to uplne presne nepamatam bolo to uz davnejsie nie sme v ziadnom kontakte a mam z toho kusok traumu tak sa snazim si na to nespominat. lebo to je super ked ti vecer vola frajer ze ahoj nebol som v robote ale v nemocnici mam cukrovku O___O 18 rokov mal vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nepijes vela nechodis casto na zachod? my sme si mysleli ze je unaveny zo skuskoveho...
Ale ja mavam rozostrene videnia aj kvoli migrenam takze nepanikar. Ale dala by som si na tvojom mieste zmerat cukor.