Hej ludia koniec skolskeho roka sa blizi a ja mam z telesnej dve 4. (Obidvaja rodicia su telocvikari) Co mam podla vas robit? Tu kravu co ma uci by som najradsej utopila v lyzicke vody a neplanujem za nou doliezat aby mi ich zmazala.
je fajn, že nefláka svoju prácu, no zase nemusí svojich žiakov tyranizovať predsa je to len telesná, nechápem ako sa to dá presne oznámkovať..
dotyčnej učiteľky sa skús opýtať či si to vieš nejako opraviť, aby aspoň snahu videla
obaja rodicia su telocvikari? to myslis ako ze ucia telesnu? wtf to co je za match nechcela by som inak (hovorim ako clovek co NENAVIDEL telesnu kvôli jebnutym ucitelom, pricom som pohybovo aktivny clovek od mala)
Mozem prepadnut z telesnej?
Viete si to predstavit? Jednotky par dvojak a 4 z telesnej?
A top tohto problemu je ze moji rodicia sa snou velmi dobre poznaju a obcas sa aj stretnu na nejakej tej kavicke
my sme si občas chodili opravovať známky z telesnej na športový krúžok, čo viedla telocvikárka, ale inak dávať nezmyselne 4ky z telesnej som nevidela aj ked sme mali malé ceruzkové štvorky v klasáku viecerí, aj tak sme v konečnom dôsledku dostali 1 alebo 2, lebo sa telesná nebrala až tak vážne, bud na to človek má, alebo nie a inak môj oco je športovec a babka a dedko vyhrávali atletické súťaže, akurát ja a mamka sme na tom podobne a u mňa je atletika jedno z najhorších vecí, skoky do diaľky ani nehovorím, pri premete (samozrejme s dopomocou) som si skoro zlomila väzy ako som jebla na žinenku a hrazda, ten blbý pocit byť dolu hlavou
skús trocha prehryznúť hrdosť a normálne prejaviť snahu si to opraviť. Nevyhováraj sa na učiteľku. Ak sa budeš VEĽMI snažiť a nezlepší ti známku až potom sa na ňu môžeš sťažovať, ale budeš môcť aj povedať že si urobila všetko čo je v tvojich silách.
Lol, ešte som sa nestretla s tým, že by niekde dávali z telesnej niečo horšie ako dvojku. Mám však spolužiaka, ktorému hrozia komisionálky z telesnej kvôli absencii, no zároveň je z nej oslobodený, takže naozaj netuším, ako by to chceli riešiť.
mám v živej pamäti ako sa aj u nás dávali podľa sympatií 2jky z telesnej...a ľudia, ktorí viac necvičili ako cvičili mali 1tky... no čo už, asi len pretrpieť takýchto zakomplexovaných ľudí a ja som si stále hovorila že telesná mi v ničom nepomáha.. lepšiu kondičku a lepšiu vytrvalosť som si vybudovala až sama cvičením a behom na strednej som už po pol kilometri bola v riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a z čoho konkrétnejšie ich máš?
dotyčnej učiteľky sa skús opýtať či si to vieš nejako opraviť, aby aspoň snahu videla
Viete si to predstavit? Jednotky par dvojak a 4 z telesnej?
A top tohto problemu je ze moji rodicia sa snou velmi dobre poznaju a obcas sa aj stretnu na nejakej tej kavicke