Čaute chcem sa spýtať či tu máte niekto skúsenosti s niečim čo vám pomohlo sa lepšie koncentrovať,ak áno tak čo. Skúškové mi už síce zachvílu končí ale do budúcna budem určite ešte niečo na zlepšenie koncentrácie potrebovať.
káva, korejsky ženšen a bral som aj ginko, ale v tejto kombinácii ma trochu bolela hlava a sem tam som bol roztrzity, keď som ginko vypustil potom to začalo byť ok
ale tak môj problém bola skôr krátkodobá pamäť a únava. to sa v týmto vo veľkej miere vyriešilo
Tak naozajstne ze efekt bol jednoznacny (ze sa neda ani uvazovat o tom ze by to bolo placebo) asi iba Modafinil a Armodafinil, aj ked uz dlho neuzivam lebo na mna to malo casom negativne ucinky na psychiku. Darmo som produktivny ako v Limitless ked pri tom stracam chut zit.
Inak intermittent fasting, lowcarb stravovanie, MCT C8 oleje v kave + rozne adaptogeny a medicinske hyby (najma Lions Mane), Neuromag (Magnesium L-Threonate).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tak môj problém bola skôr krátkodobá pamäť a únava. to sa v týmto vo veľkej miere vyriešilo
Inak intermittent fasting, lowcarb stravovanie, MCT C8 oleje v kave + rozne adaptogeny a medicinske hyby (najma Lions Mane), Neuromag (Magnesium L-Threonate).