Čaute. Rada by som vedela, či môže učiteľ zlepšiť známku na vysvedčení oproti polroku o 2 stupne. Máme nového slovenčinára a celkom to ide na nič zatiaľ si naňho nevieme nejako zvyknúť a známky sa mi zhoršili z 1 na 2-3. Lenže vidím to na 3 a dnes vravela
podľa mňa známky na vysvedčení nie sú žiadnym spôsobom ovplyvnené predošlými polrokmi.... všetko závisí na profákovi a tvojich vedomostiach/schopnostiach....
ja som mal 4 na polroka a 1 na konci a to mi nechcela dat aj ked som mal same 1. Su to keci ze nemozes sa zlepsit o 2 stupne, to si vymysleli ucitelia aby nemali problem z toho ze ich ziaci maju velke vykyvy. Ked zacala matikarka vymyslat hnet som jej povedal ze nech mi da co chce ale ked tam budem mat 2 podam staznost.
Och, vďaka, ani neviete ako veľmi ste ma potešili Mňa tu už mama straší, že mi to isto nezlepší... že som blbá, lebo ja by som rada šla študovať slovenčinu ale nejako som to posrala tento polrok ďakujem vám ^^
predosle polroky nemaju nejaky extra vplyv na dalsi..iba ked mas 1 uvidi, ze ti to len tento polrok nevyslo .. ale znamky sa daju ešte opravit..ešte je dost casu
ja som mala na polroka 4ku z nemciny a dala som to na konci na 2 a v pohode jedine co viem ze sa hovori ze na zakladnej ked sa ti na konci 9ky zhorsia znamky o dva stupne tak sa moze cosi stat ale neviem co cosi so strednou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
az z 5 môžeš dostať 1 ale ešte sa to nestalo kvôli schopnostiam ale ide všetko