Moja kamarátka si zlomila kľúčnu kosť. Má ortézu a nemôže sa veľmi hýbať. Bývam v inom meste ale idem k nej na dva týždne. Mohli by ste mi poradiť, ako by som ju zabavila? Viem, že veľa sa toho robiť nedá...budeme pozerať nejaké filmy a pod. ale chcela by
Žartuješ? Moja kamarátka mala zlomenú kľúčnu kosť, bola po operácií /ako inak/ a mala ortézu a bavili sme sa úplne najviac. Predsa nohy má, aby mohla chodiť, pusu má, aby ste mohli kecať a hovadiny hovoriť, tak problém vyriešený. A dokonca stále má ruky, aby mohla niečo robiť, neboj sa, nezomrie, keď bude musieť niečo robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Žartuješ? Moja kamarátka mala zlomenú kľúčnu kosť, bola po operácií /ako inak/ a mala ortézu a bavili sme sa úplne najviac. Predsa nohy má, aby mohla chodiť, pusu má, aby ste mohli kecať a hovadiny hovoriť, tak problém vyriešený. A dokonca stále má ruky, aby mohla niečo robiť, neboj sa, nezomrie, keď bude musieť niečo robiť.