Zdravím všetkých, 4.3 som spadol na snowboarde a zlomil som si kľučnú kosť. Vyzeralo to zle, bolo to dislokované, museli mi to operovať. Dali mi tam k-drôt a teraz v piatok mi majú ten drôt vyberať. Chcem sa spýtať či niekto nemá skúsenosti s niečím podob
No. Otec si zlomil klučnú kosť v šestnástich a doteraz ho to trochu bolí. Ja by som radila možno na začiatku nejaké rehabilitačné cvičenie na spevnenie a až potom začať s futbalom.
@bewka ja som ju mal teraz zlomenú už tretí krát ale predtým to bolo v pohode len slabá priečna zlomenina. Teraz to bolo dost na figu
Viem že asi pri zmene počasia ma to teraz bude bolievať ale zatiaľ kým tam mám ten drôt tak žijem v pohode ako predtým len neviem ako dlho to bude po operácii ešte bolieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
takze asi dlho bude boliet..
Viem že asi pri zmene počasia ma to teraz bude bolievať ale zatiaľ kým tam mám ten drôt tak žijem v pohode ako predtým len neviem ako dlho to bude po operácii ešte bolieť