Pred dvoma týždňami som spadlo z prvého poschodia na betónový povrch zlomila som si pri tom jednu pätu, tú nohu mám teraz v dlahe. Na druhej nohe som mala obrovský výron ktorý našťastie už odpuchol. Mám však stiahnuté tzv. achilovky. Pokúsila som sa ich n
doktor mi povedal iba toľko že mám prísť o 5 dní...Nikto na kramároch nevie čo s tým...Vraj už to konzultovali všetci aj s primárom ale nevedia čo majú robiť...
prečo si ľudia myslia, že máme telepatické a veštecké schopnosti? ...
v živote som ťa nevidel, nevidel som tvoju nohu, nemám odborné znalosti, ako ti mám preboha pomôcť cez net? ... čo vám to už ľudia komplet drbe? však keď som chorý, niečo mi je, idem k doktorovi ...keď mám dačo so zdravím, idem k doktorovi ...
keď mám problém psychický idem k psychológovi ...
občas neverím ... a to ste nevideli yahoo answers ..tam sú ešte väčšie hlody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No ale i tak, prajem skoré uzdravenie
no veď to je to najhoršie mala by som chodiť po nej s barlami ale postaviť sa na ňu dokážem avšak pohnúť sa už nie....
okej ďakujem za tip som na tom tak že skúsim čokoľvek
noo na jednej mám dlahu tak s tou chodiť nesmiem. A na tú druhú sa zvládnem postaviť ale s ňou neviem ďalej vôbec pohnúť.
v živote som ťa nevidel, nevidel som tvoju nohu, nemám odborné znalosti, ako ti mám preboha pomôcť cez net? ... čo vám to už ľudia komplet drbe? však keď som chorý, niečo mi je, idem k doktorovi ...keď mám dačo so zdravím, idem k doktorovi ...
keď mám problém psychický idem k psychológovi ...
občas neverím ... a to ste nevideli yahoo answers ..tam sú ešte väčšie hlody