Čaute nemá tu niekto s takýmto niečím skúsenosť? Nosím strojček no potrebujem ho dať dole na pár dní kvôli stužkovej. Neviete či by to bolo možné a či tam budú nejaké poplatky? Ďakujem
to je dobrá pičovina ja som platila 200€ že mi dali dole strojček, nasadenie bolo tuším podobné takže ktovie koľko by ten tvoj nápad stál
to sa nevydržíš chvíľu ešte usmievať so zatvorenými ústami? Alebo teda so strojčekom? šak sa zvyšok života budeš usmievať bez neho
@2 pokiaľ máš na to 400€ a zubár bude mať čas (oboje dosť nepravdepodobné) tak nech sa páči.
a nie som si istá, či je úsmev s ešte-nie-rovnými-zubami-v-procese-vyrovnávania krajší ako ten so strojčekom.
a za tých pár dní sa ti môžu posunúť a budeš zase tam kde predtým.
To sa fest nedá. Ked sa to dava dole je to drahé, bolí to a potom ešte asi tyžden maš na zuboch to biele lepidlo. A stužková je kravina preceňovaná. Fakt ser na to
@tenneznamy Ja som tiež platila dosť ale nie že ti to nestojí za tie peniaze ale za tú bolesť. Ja som väčšiu bolesť v živote nezažila u zubárky. Týždeň som mala ďasná v prdeli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ser na to
to sa nevydržíš chvíľu ešte usmievať so zatvorenými ústami? Alebo teda so strojčekom? šak sa zvyšok života budeš usmievať bez neho
a nie som si istá, či je úsmev s ešte-nie-rovnými-zubami-v-procese-vyrovnávania krajší ako ten so strojčekom.
a za tých pár dní sa ti môžu posunúť a budeš zase tam kde predtým.