Moja o 9r. starsia sestra mala spoluziacku , ktorá bola dosť škareda ked mala tak 14-15 rokov a ked s nou moja segra chodila na ZŠ.. a teraz ked som bola so sestrou na nakupe stretli sme ju a je úplne nádherna kočka.... Je to možné ... (ziadna plastika) :
ako malé dieťa som bol tiež zlatučká a pekná ako niekto hore vyššie spomínal..ale vekom sa mením k horšiemu..čo bude o 50 rokov..OMG! ale už je mi to jedno.Nech si myslí kto chce čo chce
no tak to si ma potesila...dufam ze aj ja sa tak zmenim inac je to tak ako v tej rozpravke o skaredom kacatku...jedna moja kamoska tiez ked bola mensia nie zeby bla skareda ale proste uplne teraz je z nej niekto iny
Brácho mal spolužiaku ktorá nosila strašné dioptrické brýle, mala dlhé blond vlasy, vyrážky, nebola najchudšia no bola proste otrasná, a teraz je z nej strašná sexica a robila aj modelku
áááá ja neznášam reči tuto pekných báb ktoré tvrdia že sa im stal presný opak.... wrr to je ako keď úplne chudá baba povie že prečo je taká tučná... aaaaaaach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Dievča nemôže byť úžasné, ked je škaredé?
jasné že hej. napríklad ja- čím som staršia, tým som krajšia, a to vyzerám presne tak isto ako keď som mala 15!
a áno zažila, úplne doslova
to skôr u mňa vraj som bola pekné dieťa, len neviem, čo sa potom stalo :p
vyrástla si v ešte krajšiu dospelú ženu
to ty mi klameš
to by som si nedovolil
už sa stalo
Teraz, mám tmavé oči, tmavé vlasy, a po buclatosti ani chýru.
@malapohroma A teraz nesi mala ?
ja som bola krasne dieta aj ako 10 rocna ale teraz?
@stenatko pekne si to napisala suhlas
@malapohroma jak ovladac od videa ale nie