ako menit maturitné predmety????????? je tu niekto kto to uz menil?????
mne povedali ze musim najprv napisat žiadosť riaditeľovia ostatne už oni vybavia ale ja neviem ako ...aký relevantný dôvod tam mám udať...
no mne nechceli zmenit predmet jeden, kvoli tomu, aby mala ucitelka dostatok ziakov..takze som bola znamkova z toho, z coho maturovat nejdem a z toho, z coho chcem ist som nebola..ale nastastie sa jedna baba so mnou vymenila.
zalezi od toho, ako velmi mate ustretoveho riaditela/ku u nas na skole je to na PI*U! cize s nimi sa dohodnut neda..
a dovod udaj, ze nastali iste zmeny v zivote ,a tak si musela prehodnotit tvoje buduce studium, a teda ze sa zmenili aj maturitne predmety..
neviem co ine ..aj ked to neni pravda, neco si vymyslet musis
prosiiim velmi celmi...poradte mi ako mam zacat pisat tu ziadost ked uz mam napisane...tu hlavicku ...tj ziadost o zmenu maturitnňych predmetov...ako mam zacat potom tu vetu.Zasa mam povedat svoje meno a co chcem alebo ako?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čím skôr ju dáš, tým je väčšia šanca že ti to schvália, že ti do maturity odpíšu.
A tím, čo napísali žiadosť o zmenu v novembri, tak im to schválili a takí, čo o to požiadali po novom roku, tým ani neodpísali.
A dôvod, tak neviem, napríklad že chceš ísť na vysokú školu, kde je potrebná maturita z iných predmetov ako máš teraz dané.
Podľa mňa nemusíš mať na to závažný dôvod, ak to podáš teraz, schvália ti to.
zalezi od toho, ako velmi mate ustretoveho riaditela/ku u nas na skole je to na PI*U! cize s nimi sa dohodnut neda..
a dovod udaj, ze nastali iste zmeny v zivote ,a tak si musela prehodnotit tvoje buduce studium, a teda ze sa zmenili aj maturitne predmety..
neviem co ine ..aj ked to neni pravda, neco si vymyslet musis