Nazdar mám taký problem že pri konzumovaní cukríku sa mi odlomila polovička dolnej stoličky , navštívil som ho a len mi to zbrúsil (platil som 10€ pritom to nieje súkromný zubár) a ma objednal na ďalší termín čo je o dva mesiace že buď mi to vytrhne aleb
Mne sa zlomili dve predné horné jednotky, pri prvej návšteve, kde mi to ošetrili aj všetko + dali na to takú hmotu aby to vyzeralo OK som platil 65€. A keď som si tam už dával keramické fazety (korunka stojí tak isto) platil som 500€.
Čiže hen to sa mi zdá úplne v pohode cena. I keď, zubára mám o trošku drahšieho ako je priemer
@luthien mal som to zlomené ku koreňu, čiže to nejakou chemikáliou na ukludnenie polial, potom to prebehol laserom a nakoniec mi tam naniesol takú bielu hmotu (asi tá čo sa z nej robia plomby), tú vždy zatvrdil takým svetlom, než to bolo hotovo. Potom troška prebrúsil a koniec
Musel som potom vyše roka čakať na to, či mi náhodou tie zuby neodumrú a až potom mi išiel robiť fazety
@bojkoandy nechce sa mi celý ten tvoj román čítať, ale keď sa ti tvoj aktuálny zubár nepozdáva, tak ho zmeň... nie je na tom nič strašné, ja mám momentálne tretieho zubára (súkromného) a konečne som spokojná aj so službami aj finančne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ved chod za inym, za to nic nedas, aspon ziskat novy nazor
@5 a to nemáš náhodou sukromného lekára ?
kaz sa ti za dva mesiace urcite nezhorsi, je to bezny postup ze ta objedna ked ma cas..
jedine co by mne vadilo, keby o tom so mnou zubar nekomunikoval, ze co mi bude robit alebo ake mam alternativy..
ja mám súkromného zubára a za jednu plombu nikdy neplatím menej, ako 75€
a inak, @trdelniiiq nie si v tom sám
Mne sa zlomili dve predné horné jednotky, pri prvej návšteve, kde mi to ošetrili aj všetko + dali na to takú hmotu aby to vyzeralo OK som platil 65€. A keď som si tam už dával keramické fazety (korunka stojí tak isto) platil som 500€.
Čiže hen to sa mi zdá úplne v pohode cena. I keď, zubára mám o trošku drahšieho ako je priemer
Vrtal, vyplnil a hotovo?
Musel som potom vyše roka čakať na to, či mi náhodou tie zuby neodumrú a až potom mi išiel robiť fazety
Mne sa pokazila prava jednotka, zacala mi praskat sklovina a uz mi ubuda aj z tej hmoty vo vnutri zuba