nie resp, pri jednom spočiatku nie, no potom keďže mladý pán mal problém v podstate s mojou osobou ako takou zrejme, tak som sa zmenila a to sa už okoliu nepáčilo, lebo to nerobilo dobre najmä mne aaa potom v iných vzťahoch nie. vtedy som si povedala, že už nikdy svoje správanie takto radikálne kvôli chlapovi nezmením. buď ma chce takú, aká som al nech si nájde inú
vraj som sa podľa môjho okolia zmenil, vraj som bol ovplivňovaný ňou, atď atď.... aj keď ja som to nikdy nebral ako že v zlom zmysle aj keď moje okolie si očividne myslelo/myslí niečo iné
prestala som si tak výrazne na čierno líčiť oči a žehliť vlasy, pretože som sa mu tak viac páčia.. a kamošky ma pochvalili že vyzerám decentnejšie myslím si že nastali zmeny len čo sa výzoru týka...ale aj vo vnútry som možno o kusok romantickejšia pokiaľ ide o vzťahy, predtým som na lásku neverila a robila si vtipy na tie zalubené páry ktoré veria že to bude navždy
nejak som sa tomu vyhla (že som rovno skočila na opis niečoho, čo sa stalo, kde som bola, ktorého spoločného známeho som stretla) alebo to zahovorila alebo vydala nejaký prikyvujúci pazvuk alebo už neviem, ako presne som reagovala, ale nepoužívala som "dobre" alebo "v pohode"
áno.. prestala som tak moc chodit na zábavy a piť, nepotrebujem to ku stastiu ked som s nim.. a vo vyzore myslim ze ani nie mozno len na ludi posobim spokojnejsie
Yup, citujem, zmäkla ako hovno A je zo mňa strašná precitlivelá troska, ktorá sa dokáže rozrevať nad chlebom so syrom, lebo si želám, aby každému, koho mám rada, bolo dobre.
Výzorovo tiež, hoci si nemyslím, že by to súviselo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ešteže nechodí.
Bohužial sa odo mňa aj kvôli tomu obrátilo veľa ľudí:/.......
moje sny v ktoré sa mi plnia:/, bolo mi zvestované, že v Európe čoskoro začne 3. svetová vojna:/:/:/.....
nastanú hrozné časy, hlad, beznádej, utrpenie a zabíjanie:/.......
VY ktorí milujete Boha všemohúceho, sa modlíte za spásu všetkých ľudí, jedine tak sa dá zmierniť dopad a bolesť nás všetkých...........
filip:- /
» riccardosuselessmarathonblog.files.wordpress.com/2012/05/are-you...
nejak som sa tomu vyhla (že som rovno skočila na opis niečoho, čo sa stalo, kde som bola, ktorého spoločného známeho som stretla) alebo to zahovorila alebo vydala nejaký prikyvujúci pazvuk alebo už neviem, ako presne som reagovala, ale nepoužívala som "dobre" alebo "v pohode"
Inak teraz sa baví čisto o láske k partnerovi/frajerovi či ako???
Výzorovo tiež, hoci si nemyslím, že by to súviselo.
hneď ako skončil ten vzťah (2 a pol roka skoro) tu boli pre mňa
čiže asi mám skvelých kamarátov