v piatok na tréningu som zle skočil a členok mi pekne opuchol... natrel som si to a obviazal a dalo sa to vydržať (s obviazaným sa dá krívajúc chodiť, ale ked si to poriadne nestiahnem, tak hned pri prvom nášlape to bolí)... od včera to ale aj celé zmodre
@etelnair tak keby som mal rontgen na intráku tak si to diagnostuikujem aj sám a čo je moronstvo mi ešte povedz
diks za rady tiež si myslím že to nebude zlomené a keby ste mali školu ako ja tiež by ste si dvakrát rozmysleli či sa budete drbať na celý deň do čakárne na rontgen a nakoniec vám povedia že to je len natiahnuté
pred mesiacom som blbo skocil na futbale a tiez mi to poriadne zmodralo a napuchlo, zlomene som to nemal, chodit sa dalo cez ukrutnu bolest prvy tyzden, po dvoch tyzdnoch sa farba vratila do normalu a po mesiaci uz normalne chodim
cize octanova mast +- elasticky obvaz, idealne nechodit , a nohu mat vylozenu vyssie, aby z nej krv odtekala, nie natekala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale inak neviem, radšej by som tam išla aj cez diaľku pre istotu..
diks za rady tiež si myslím že to nebude zlomené a keby ste mali školu ako ja tiež by ste si dvakrát rozmysleli či sa budete drbať na celý deň do čakárne na rontgen a nakoniec vám povedia že to je len natiahnuté
za doktorom som nebol pretože sa práve nenachádzam doma a nechcem zbytočne ísť na pohotovosť
tak toto je to moronstvo
cize octanova mast +- elasticky obvaz, idealne nechodit , a nohu mat vylozenu vyssie, aby z nej krv odtekala, nie natekala