vzdávam sa a zakladám fórum. bodli by komenty len k veci.
včera som robila v Photoscape.nejak mi to zmrzlo, všetky ostatné programy išli , dali sa otvoriť a zavrieť.Jedine, že sa nedostanem na plochu pc , lebo Photsc. sa nedá ani minimalizova
@mcvpn nie,keď ho nanovo zapnem tvári sa, že spúšťa wind.ale hodí ma hneď naspäť na ten hnusný photoscape. : disappointed: a teraz najnovšie už sa mi nedá na net ani k ploche, či súborom dostať cez štart.jedine ako som sa dostala na net je cez ikonu mozily čo mám ChalaBohu na lište .inak sa nedostanem nikam. nech žije photoscape porazí ma : disappointed:
ale ja sa nikde nedostanem cez ten photoshop, už ma napadlo dať ho odinštalovať /?/lenže ani k tomu sa nedostanem. proste vypneš počítač, zapneš, namiesto plochy mam tuto prktotinu co sa neda ani zavriet ani minimalizovat ani nic s nou : disappointed:sorry uz som vrrrrrr z toho
@mcvpn už mám! použila som kamaráta na telefón hurá.že to ti havaroval program. myslím, že photoscape nebudem zapínať najbližšie všetky budúce roky ďakujem za čas!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo by som ja ešte skúsil cez nejaké Live CD vymazať photoscape súbory, aby sa nemalo čo spustiť
hm a správca úloh sa ti nedá spustiť alebo sa nedá vypnúť proces/aplikácia
z toho si nič nerob, ja by som bol tiež
nemáš začo