@hawaitypek to je dobre:3 ze zmysel zivota je hladanie zmyslu zivota, ja som ho zatial nenasla...... ale laska to pola mna nieje, teda kazdy ma svoj zmysel zivota...
zmysel zivota j pre kazdeho nieco ine. zmysel zivota je teda jeho najdenie.
pre mna to je napriklad najdenie harmonie. v sebe, s ostatnymi, sirenie a prijimanie dobrej energie, spojenie dusi a s prirodou. a neporusovanie svojich zasad
každá osoba má svoj vlastný cieľ ale asi je to sebapoznanie a nájdenie sa v láske...v niekom, koho milujeme, naozaj milujeme...a následné budovanie spoločného života...
ale aj tak si myslím, že zmysel životy pochopíme až na smrteľnej posteli...a možno ani tam nie, keďže sme neustále posadnutí jeho hľadaním, sme zaslepení a aj keby stálo vedľa nás, nevšimneme si ho
aby sa nikto nepytal preco, tak preto, lebo tak sme boli stvoreni a ked nebudes jest, pic, spac a jebac, neprezijes a ziadny iny zmysel nebude treba, ani nebude existovat.
Boli sme stvorený bez zmyslu. Bez cieľa. Ale bola nám daná možnosť ten cieľ vytvoriť, nastaviť a nájsť.
Viem že je to silná fantasmagória, ale podla mňa je zmyslom života ho predĺžiť na čo najdlhšie. Respektíve, dosiahnuť pomyselnú nesmrteľnosť.
A potom vyriešiť väčší problém. viem že je to ďaleko, ale za tie xy miliardy rokov, keď sa vesmír prestane rozpínať a začne sa sťahovať späť do malého horúceho bodu tak budú všetky zmysli života zbytočné. Takže cieľom každého človeka by malo byť prispieť k tomu aby sa zabránilo alebo uniklo "koncu vesmíru". Znie to ako fantasmagória a asi vlastne taká odpoveď ani nepatrí na birdz
všetci sme deťmi nášho Pána, niektorí su už rozumnejší, niektorým chýba ešte kuštilinček k tomu aby boli ľudskí a niekomu Bohužial nepomôže ani riadne nakopnutie volakde ....
vedz, že život skvôr či neskvôr každého naučí "moresom"......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vyzivat sa v hladani a hladat az do smrti? nie, vdaka
pre mna to je napriklad najdenie harmonie. v sebe, s ostatnymi, sirenie a prijimanie dobrej energie, spojenie dusi a s prirodou. a neporusovanie svojich zasad
dnes čítam len samé pekné slová......filip
ale aj tak si myslím, že zmysel životy pochopíme až na smrteľnej posteli...a možno ani tam nie, keďže sme neustále posadnutí jeho hľadaním, sme zaslepení a aj keby stálo vedľa nás, nevšimneme si ho
ale clovek by mal mat aj nejaky "intelektualny" zmysel zivota, aby tu po nom ostalo aj nieco ine okrem deturencov
zmyslom zivota je zachovanie rodu - cize prezitie. Jest, pic, spac a jebac, aby to potom mohli opúakovat nase decka, potom ich decka, atd.
Fajn...
42 8)
Viem že je to silná fantasmagória, ale podla mňa je zmyslom života ho predĺžiť na čo najdlhšie. Respektíve, dosiahnuť pomyselnú nesmrteľnosť.
A potom vyriešiť väčší problém. viem že je to ďaleko, ale za tie xy miliardy rokov, keď sa vesmír prestane rozpínať a začne sa sťahovať späť do malého horúceho bodu tak budú všetky zmysli života zbytočné. Takže cieľom každého človeka by malo byť prispieť k tomu aby sa zabránilo alebo uniklo "koncu vesmíru". Znie to ako fantasmagória a asi vlastne taká odpoveď ani nepatrí na birdz
všetci sme deťmi nášho Pána, niektorí su už rozumnejší, niektorým chýba ešte kuštilinček k tomu aby boli ľudskí a niekomu Bohužial nepomôže ani riadne nakopnutie volakde ....
vedz, že život skvôr či neskvôr každého naučí "moresom"......filip
neviem ja to tak vnímam - každý má niečo iné