čo nad tým furt uvažujete piče? proste žije ako to cítite a plnte si sny,robte čo vás baví a prestante filozofovat.....ked vam niekto povie ze zmysel života je vykopat studnu tak začneš kopat studnu? zmysel života je taký aký si ty urobíš
@zajkousko asi chcel tu vodu co najde pouzit na vyrobu kvalitnej vodky ! no kurva tam ziadna voda nebola inak ze to je blbost a ziadny Omar ani neexistoval
@torpedo08
tak asi Matuš Čák Trenčiansky ju hadam kopal, šak by mu bolo ľahšie zbehnúť do Dolnej Marikovej na koči ku nejakej studničky nabrať vody...never ty veru tým copkatým sprievodkyňam, čo tam všetko natárajú pri prehliadke
Práve som stratil zmysel života. Pracoval som ako blbec hnal som sa za peniazmi a nevšímal si priateľku venoval jej málo pozornosti.. Ona to už nevydržala a nedávno sa so mnou rozišla (2 ročný vzťah). A aj keď ju chcem späť neverí, že sa ešte zmením... Peniaze v živote pomôžu ale nekúpiš si za ne šťastie lásku ani kamarátov... (pravých)
Nad touto témou sa aj ja často zamýšľam kladiem si otázky prečo som vlastne tu a aké je moje poslanie. Každý človek na svete je tu preto aby tomuto svetu niečo dal možno sa to nezdá ale aj ten posledný bezdomovec alebo zločinec má svetu niečo dať aj keď to bude len to zlé keď sa nad tým hlbšie zamyslím tak to dáva zmysel a všetko je do predu úžasne premyslene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pre ostatných ako ja, príprava duše na večný život...
šak aj Omar kopal studňu a dobre vedel prečo
ty blbčo ochujeny, jak že neexistval, bol si na hrade v trenčíne, šak ta studňa je tam vykopaná do dnes
tak asi Matuš Čák Trenčiansky ju hadam kopal, šak by mu bolo ľahšie zbehnúť do Dolnej Marikovej na koči ku nejakej studničky nabrať vody...never ty veru tým copkatým sprievodkyňam, čo tam všetko natárajú pri prehliadke
7 kur..., už dosť, chce sa mi spať, zajtra podebatíme
Jo Nesbo: Bohyňa pomsty