Potrebovala by som nejak nenápadne zničiť svoj mobil, napr. aby sekal, vypínal sa, alebo blbol pri telefonovaní, pretože to s ním už nemôžem vydržať – slabí procesor a málo úložného priestoru... mám ho už dlhšie a chcela by som nový...
preto treba ničiť veci ...takémuto detskému prístupu by som dal 3310 ako som mal ja a bola by si spokojná....niekto na ten mobil robil a ty si to pravdepodobne nebola
@relieforsaddist no pockaj pockaj, s 3310kou pomaly. sam casto zvazujem, ze na nu presedlam z bezproblemovej xperie z. smartfony mi proste lezu na nervy
Raz sa mi poškrabal displej na mobile, o občiansky preukaz.
Išiel som na prax do podniku, a strážnikovi som ukazoval občiansky pri vchode. Potom som si občiansky narýchlo strčil do vačku, a vtedy sa mi asi nejak obšuchol o displej mobilu.
Odvtedy mu totálne šibalo (dotykový displej) - napríklad keď som písal pin kód, klikol som do pravého horného rohu obrazovky na číslo tri, ale ono to zareagovalo ako keby som klikol na opačnú stranu displeja, na sedmičku. Proste totálne opačne reagoval. Už som ho používal len ako hodinky, kým som tú šunku nevymenil za normálny mobil.
ach boha to su dnes praktiky sak ho predaj peniaze ofloz a ked budes mat nejaky sviatok tak ti snad rodicia dolozia na novy alebo co ... aj ja som ako decko jebol o zem mobil a teraz toho lutujem ale to uz som mal novy ne ze by som henten rozbil a cakal na novy
@pinkhero vies ty einstein na to aby som si kupila novy mobil potrebujem suhlas od rodicov vies? Ja sa tu pytam na to, ako ho znicit a ne ako dostat novy mobil, ja viem co robit a ak nemas ziaden rozumny sposob ako ho ZNICIT tak laskavo nepis to o co ta nikto neziadal a strc si to do riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Išiel som na prax do podniku, a strážnikovi som ukazoval občiansky pri vchode. Potom som si občiansky narýchlo strčil do vačku, a vtedy sa mi asi nejak obšuchol o displej mobilu.
Odvtedy mu totálne šibalo (dotykový displej) - napríklad keď som písal pin kód, klikol som do pravého horného rohu obrazovky na číslo tri, ale ono to zareagovalo ako keby som klikol na opačnú stranu displeja, na sedmičku. Proste totálne opačne reagoval. Už som ho používal len ako hodinky, kým som tú šunku nevymenil za normálny mobil.
PS: Len nekupuj tu sracku Lumiu!
Skus si ho trieskat o hlavu to ma vysledok presne taky ako pozadujes