Ahojte Birdzaci. Tí čo ste žili alebo žijete v zahraničí, cnie sa vám po Slovensku? Nemyslím rodinu, priateľov, to pravdepodobne skoro každému ale myslím krajinu ako takú. Slovenský jazyk, slovenská príroda, lesy atď..
Ja žijem v Anglicku 4 roky a zatiaľ sa neplánujem vracať na Slovensko ale keď si predstavím svoju budúcnosť za pár rokov, dom, psík, deti, záhrada, tak by som chcela aby to bolo na Slovensku
vzdy som myslela, ze sa nikdy nevratim, ale po nejakom case v UAE som si velmi zacala vazit moznost zit v Europe a som spat na Slovensku chybali mi hlavne lesy a normalne pocasie, moct sa ist len tak hocikedy hocikam prejst a mat vsade blizko
Bola som preč dlho ale vôbec mi príroda/jazyk/ľudia nechýbali. Skôr mi chýbalo to že s novými známymi som nemala rovnaký štart do života/školu Vnímala som to že oni si prvých 20 rokov života prežili inak ako ja...
za jazykom sa mi nema preco cniet... mam dvoch kolegov slovakov, priatel je moravak, casto volam alebo pisem s brachom resp. rodinou a kamaratmi
za prirodou obcas - ale chodim na dovolenky vacsinou na SK do MF, VT... a ked sa mi uz velmi cnie za lesmi, tak v Luxembourgu je ich dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
za prirodou obcas - ale chodim na dovolenky vacsinou na SK do MF, VT... a ked sa mi uz velmi cnie za lesmi, tak v Luxembourgu je ich dosť