Zdar mám program Zoner PS.Upravit velkost fotografi na 450kb na web.Taka moznost tam je ale pre jednotlive priecinky. Ja mam tych priecikov 1000 a v kazdom urcity pocet foto. Je moznost vybrat vsetky priecinky hromadne aby som donich nemusel jednotlivo?
Vpodstate chcem hromadne oznacit vsetky priečinky a hromadne zadat aby vsetko v nich malo max 450 kb. Dufam ze to vysvetlujem spravne nechcem vstupovat do kazdeho priecinka ked ich je tolko
No cez to som to skusal ale nerobi to ziadnu dobrotu vobec to tie velkosti nemeni :/ neviem co robim zle idem podla videa... a asi to aj meni velkosti vsetkych ja ale chcem aby to zmensilo len tie co su nad 450kb vsetky mensie necham uz tak
@0sea nahodou tam ma dobre moznosti pekne nastavim aby vsetko bolo do 450kb a on to urobi ostatnych sa nedotkne len tych co su nad skoda len ze po priecinkoch :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov