robila som na nej šnúru v jednom tanečnom programe, dneska ju už nedám skôr ako po polhodinovej rozcvičke, okrem toho som v rámci Repete v retro šatách na playback spievala "Môj manžel" sranda, ked som to minule videla
moja stužková bola v pohode, ale vzhľadom k tomu, že z tých ľudí, som v kontakte len asi s dvoma, tak by sa mi vôbec nechcelo s nimi všetkými tráviť toľko času
je komické, že večer za ktorý zaplatíme veľké peniaze dopadne tak tragicky
ja som mala otrasnú stužkovú, vyzerala som ako idiot, pretože sa kumne nehodia šaty a mala som hrozný účes, s polovicou spolužiakou som sa nikdy poriadne nerozprávala a nezmenilo sa to ani v ten večer, a navyše som sa počas programu tak opila, že mi zakázali čítať častušky
Jednoznačne áno najlepší deň môjho života kedy sa celá trieda s nikým nehadala a stal sa na tu noc z nás dokonalý kolektív všetko uplne klapalo a nič sa nepokazilo s najlepšou partnerkou akú som si kedy mohol kedy vybrať tancovalo sa do uplnej záverečnej 7mej rána takže už teraz ľutujem že tá noc je za mnou!
Bola super, program fakt vyšiel a s terajším manželom sme tancovali na Metallicu, ale chcela by som si to uchovať v hlave tak, ako som to vtedy vnímala a opakovaním by sa to pokazilo.
(mala som mejkap, rozumej omietku a nie tiene a srandy prvý raz v živote a bol to nejaký náhodný, čo som našla a bola som celá oranžová. A nemala som dobré obočie. A nezafixovala mejkap púdrom. Proste celé zle )
Asi nie. doteraz mi je luto ze nasi do toho museli dat tolko penazi za jeden pekny vecer. A pekny bol hlavne kvoli clovkeu, s ktorym som tam bola. program sme mali hrozne dlhy a nudny a nestihli sme sa ani bavit poriadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale ak by som mala v možnosti jednu zmenu, asi by som si dala iné šaty a účes nezverila kamarátke
ja som mala otrasnú stužkovú, vyzerala som ako idiot, pretože sa kumne nehodia šaty a mala som hrozný účes, s polovicou spolužiakou som sa nikdy poriadne nerozprávala a nezmenilo sa to ani v ten večer, a navyše som sa počas programu tak opila, že mi zakázali čítať častušky
jedine frajer terajsi mi tam chybal, nikto iny
uz sa tesim na bratovu.
Ešte, že sme mali viacero kameramanov a tak sa k nej dá kedykoľvek vrátiť
(mala som mejkap, rozumej omietku a nie tiene a srandy prvý raz v živote a bol to nejaký náhodný, čo som našla a bola som celá oranžová. A nemala som dobré obočie. A nezafixovala mejkap púdrom. Proste celé zle )