Ak tu ma niekto skusenosti so zosvetlenim a zafarbenim vlasov u kadernicky mohol(a) by mi pomoct ... vlasy nemam tak tmave ako na fotke posobia... len chcem orientacne cenu kolko by ste povedali, nech sa viem pripravit... a ano ano.. ja viem nici to vl
Takto..pred rokom som si išla dať kaderníčke zosvetliť čierny šampón na blond...Dobrá kaderníčka ti to spraví namieste pokial je ozaj skúsená a ceny sú od 15 aj do 100 € záleží od nej...A aký to malo výsledok??? žiadny!! a to mi ich zosvetlovala 2x ! tak som si povedala že keďže sa strihám a farbím sama, že si to sama aj zosvetlím..Tak som si kúpila zosvetlovač Palette o 8 odtieňov nezmývatelný (modrá krabička) a výsledok bol nasledovný...Vlasy, ktoré boli moje vyrastené, mi naprvýkrát hneď zosvetlil na bledú blond. Tie, ktoré boli zafarbené na čierno, tie zosvetlil na takú blond-ryšavo. Takže pokial si to dokážeš aj sama tak dosť peňazí ušetríš lebo tie kaderníčky ktoré ti to dokážu spraviť na prvýkrát za to berú nenormálne peniaze
ja som si dnes s pomocou mami zosvetlovala vlaasy a dopadlo to dobre, najprv som ale mala take vlasy do rišava , dala som si to na vlasy este raz a teraz mam krasne blond vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mne pomohlo toto