caute, som 24 rocna zena, ktora uz ma par vztahov za sebou, ci uz kratkodobych alebo dlhodobych..som celkom pohladna, aj postavu mam dobru, v hlave tiez nemam nakadene..nie som uplny top, ale vzdy som dostala toho, koho som chcela..a tu zacina moj problem
@17alisha toto uz neni doba na dlhodobe znamosti cez internet, tu ide kazdemu len o jedno a hlavne vacsinou muzom, myslim ze to je asi aj dobra odpoved na tvoju otazku.
@4lex priatelku isto nema, lebo to by mal minimalne jednu fotku z tej miliardy, co na facebooku a pokeci ma, s nejakou babou..a vsade je sam, s rodinou alebo s kamaratmi..a ani nikde nema napisane, ze by bol zadany..ani ziaden komentar nikde od ziadnej potencionalnej frajerky nema
@17alisha vamp ti dobre radi, ked chces muzovi nieco povedat, tak priamo, a nie obklukou, to nema rad ziadny, to sa ta radsej bude snazit ignorovat ako odpovedat na veci co si ma domysliet lebo si to tam nenapisala
Nemusí mať so žiadnym dievčaťom fotky. Môže sa dlhší čas o nejakú usilovať súkromne, nebude to každému v partii vešať na facebook a nechávať si od nej vypisovať statusy - niektorí to naozaj k životu nepotrebujú. Ty mu po pár mesiacoch zrazu znova iniciatívne skočíš do cesty - čo by ti v takej situácii mal povedať? "Sorry, myslel som, že sme vtedy skončili, teraz sa mi tu medzi mňa a ňu ako viac než kamarátka nepleť?" Navrhol ti pivo, možno tým naozaj myslel len obyčajné stretnutie na základe sympatií a nič viac (aby ťa nerozreval nejakým priamym zamietnutím predstavy vzťahu).
Aj keby nič z toho nebolo a naozaj nad žiadnou inou neuvažuje, tak aj ak naňho cez net lezieš ako chobotnica (t.j. okupant všetkého jeho času online) a začína tým trpieť / byť presýtený / lezie mu to na nervy / otravuje ho to / ..., tak môže teraz ľutovať už aj ten návrh zo slušnosti a radšej sa chcieť vyhovoriť.
Možno nevidí zmysel v tom, aby ste sa v jeden víkend stretli a potom pôjdeš zase naspäť na druhý koniec Slovenska. On totiž od toho nemusel nič s následkami v real life čakať (žiadne záväzky, predstavy, návrhy a pod.) a nevie, či ty náhodou nemáš opačný pohľad.
Alebo nejaký úplne iný dôvod (má zlé obdobie, všetci ho vytočili...).
Vážne najjednoduchšie sa spýtať. Ale tak, ako v @11.
a inak fakt priamo, lebo su tutmaci ako ja, co si niekedy dokonca ani tie priame veci nevsimnu, .... btw good luck, podla mna to ide aj cez pokec najst normalneho fajn cloveka, vasa prekazka je ale, ze neviete ako bude chemia pracovat
niekedy musis chlapa kopnut do hlavy aby pochopil a v podstate to plati aj naopak...skus mu to povedat po lopate a bez zbytocneho stresu budes hned vediet na com si
Opytaj sa priamo, lebo ja ti poviem za seba, ze dotieravych bab sa trosku obavam a tvoj postoj mi dotieravy pride neber to v zlom, len vacsina (nie vsetci) chlapov take baby nemusi
@pershing363 nezdá sa mi, že by to bolo nejak extra dotieravé, pripadá mi to ako normálna reakcia človeka, ktorý si najprv s niekým rozumie a následne dotyčný prestáva mať záujem a nedá na to dôvod.
K téme: Osobne mi to tiež pripadá na inú ženskú, o ktorej ti radšej nenapíše, aby si si hneď nemyslela, že on od toho niečo očakával..
Ale ako bolo vyššie spomenuté, tak to asi nezistíš, kým sa nespýtaš. Riešenie jasné.
Drahá slečna, odpusťte mi prosím moje neadekvátne správanie, ale po prvých dvoch riadkoch, kde ste opísali všetky svoje superlatíva, mi prišlo úprimne zle. Vskutku by som Vás rád videl, hodnotiť Váš zovňajšok a telesnú , ako aj psychickú stránku, by mali ľudia vo vašom okolí. Vonkoncom je neetické hodnotiť sa sama a tieto hodnoty prezentovať na verejnosti...
@17alisha nuz sebahodnotenie asi nieje velmi presvedciva a vhodna forma opisovania sa tu. Ok a teraz k tvojmu problemu. Su chalani ktorym nevadia iniciativne a sebavedome zeny (napr. ja s tym problem nemam) ale su aj taki chalani ktori tieto typy bab nevyhladavaju ci mozno sa im aj vyhybaju. Druha vec, to ze nema nikde na socialnych sietach a komunikacnych portaloch uvedene ze ma partnerku neznamena ze ju nema. Ja tiez nemam nikde uvedene ani len v stave ze ZADANY a pritom som s frajerkou vyse 4roky. Tiez nemam potrebu si zavesovat na nastenky a do statusov kazdu prkotinu koli ktorej sa pripadne nezhodneme. Toto je dost casty jav aj ludi co mam v priateloch na socialnych sietach, ze pomerne dost casto davaju oznamy o svojich hadkach a problemoch s partnerom. Ja to beriem skor ako nie polutovania hodne ale nanajvys trapne aby si niekto nieco take vesal pred vsetkymi na nastenku. Keby to robili 15rocne deti,tak to este pochopim. A za tretie. Ak uz si taka sebavedoma a vies si chalana vytipovat a oslovit ako prva tak naozaj nechapem co od nas tu chces. Ved staci len napisat tomu dotycnemu idem vtedy do BA, ak mas cas mozeme dat to slubene pivo (ci co ste to mali). Jaj a k zaveru. Neviem naco ho chces riesit ked aj tak vies ze on je v BA a aj bude a ty budes v niekde ja neviem napriklad v KE. Nezmysel cele zacat budovat takyto vztah.
@anniedecadence vies ako sa hovori na blbu otazku blba odpoved to znamena ked sa neopytas spravne ale uplne nieco ine ako by mal clovek pochopit tak bude aj taka odpoved
hm... poznám prípad veľmi podobný, a poviem ti na to iba toľko, že ten človek si je vedomý svojich kvalít, a vo svojej slobode sa vyžíva (a užíva si). a TY si jedna z MNOHÝCH, a ako fakt... nebuď naivná, nie si ničím špeciálna, lebo takých ako si ty, si na tom pokeci denne nájde... viacero
ak sa s tebou aj stretne, tak ťa najskôr niekam vezme, prípadne pozve k sebe, zapíše si ťa do nekonečného zoznamu svojich trofejí, a zaradí ťa do svojej rozsiahlej friend zone, lebo "s tebou sa predsa nikdy nenudí, máte si stále čo povedať, máte spoločné záujmy, a xyz iných vecí čo vás spája, a dáš sa predsa v prípade potreby použiť" - ale on najskôr miluje len sám seba, a nikoho iného takým citom nepoctí
čiže stretni sa s ním, kľudne, ale nečakaj, že ty preňho budeš z nejakého dlhodobého hľadiska zaujímavá v inom zmysle, ako len friend... with benefits
Preboha taký chlap ved dokopy vlastne ani nevieš čo on vlastne chce je najvyšší čas, a poradím ti jedno ak takto budeš všetko niekam vešať budeš to mať ťažké nauč sa riešiť veci tak, že sa ho to spýtaš na rovinu. Nič nestratíš ak je debil, tak prídeš o debila...
tak som sa ho opytala priamo, ze ci nedame stretko a on mi odpisal, ze chut by aj bola, len uz ma nieco naplanovane, ale ak si najde cas, tak sa ozve
co sa tyka tej dialky, na ktoru ste tu niektori narazali, tak ta problem nebude, pretoze sa stahujem za pracou do ba a on to vie
dotierava tiez nie som, vzdy mu napisem tak maximalne 2-3 rpcky ako odpoved, ale to bude tym, ze som velmi ukecana a nedokazem to zhrnut do jednej vety..ale urcite ho nebombardujem ani ho nepripravujem o jeho volny cas na nete
fotku tu nemam, pretoze som za zaregistrovala len pred par dnami a toto nie je stranka, na ktorej by som travila cas, som tu iba kvoli foru
nemyslim si ani to, ze by to na mna hral, z jeho nazorov je citit dospele a zrele zmyslanie, ale ked to na mna len hra, pri osobnom stretku to spoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
. .podľa mňa má priateľku ..
Aj keby nič z toho nebolo a naozaj nad žiadnou inou neuvažuje, tak aj ak naňho cez net lezieš ako chobotnica (t.j. okupant všetkého jeho času online) a začína tým trpieť / byť presýtený / lezie mu to na nervy / otravuje ho to / ..., tak môže teraz ľutovať už aj ten návrh zo slušnosti a radšej sa chcieť vyhovoriť.
Možno nevidí zmysel v tom, aby ste sa v jeden víkend stretli a potom pôjdeš zase naspäť na druhý koniec Slovenska. On totiž od toho nemusel nič s následkami v real life čakať (žiadne záväzky, predstavy, návrhy a pod.) a nevie, či ty náhodou nemáš opačný pohľad.
Alebo nejaký úplne iný dôvod (má zlé obdobie, všetci ho vytočili...).
Vážne najjednoduchšie sa spýtať. Ale tak, ako v @11.
Kazdopadne drzim palce, nech to dobre dopadne!
a inak fakt priamo, lebo su tutmaci ako ja, co si niekedy dokonca ani tie priame veci nevsimnu, .... btw good luck, podla mna to ide aj cez pokec najst normalneho fajn cloveka, vasa prekazka je ale, ze neviete ako bude chemia pracovat
K téme: Osobne mi to tiež pripadá na inú ženskú, o ktorej ti radšej nenapíše, aby si si hneď nemyslela, že on od toho niečo očakával..
Ale ako bolo vyššie spomenuté, tak to asi nezistíš, kým sa nespýtaš. Riešenie jasné.
napis mne,ja si s tebou tiez budem pisat o com len nechces a ked navrhnes stretko tak poviem jasne v pohode.. ale posli fotku..
ak sa s tebou aj stretne, tak ťa najskôr niekam vezme, prípadne pozve k sebe, zapíše si ťa do nekonečného zoznamu svojich trofejí, a zaradí ťa do svojej rozsiahlej friend zone, lebo "s tebou sa predsa nikdy nenudí, máte si stále čo povedať, máte spoločné záujmy, a xyz iných vecí čo vás spája, a dáš sa predsa v prípade potreby použiť" - ale on najskôr miluje len sám seba, a nikoho iného takým citom nepoctí
čiže stretni sa s ním, kľudne, ale nečakaj, že ty preňho budeš z nejakého dlhodobého hľadiska zaujímavá v inom zmysle, ako len friend... with benefits
co sa tyka tej dialky, na ktoru ste tu niektori narazali, tak ta problem nebude, pretoze sa stahujem za pracou do ba a on to vie
dotierava tiez nie som, vzdy mu napisem tak maximalne 2-3 rpcky ako odpoved, ale to bude tym, ze som velmi ukecana a nedokazem to zhrnut do jednej vety..ale urcite ho nebombardujem ani ho nepripravujem o jeho volny cas na nete
fotku tu nemam, pretoze som za zaregistrovala len pred par dnami a toto nie je stranka, na ktorej by som travila cas, som tu iba kvoli foru
nemyslim si ani to, ze by to na mna hral, z jeho nazorov je citit dospele a zrele zmyslanie, ale ked to na mna len hra, pri osobnom stretku to spoznam
frajerka možno len neni na fejzbúku, áno, sú aj takí ľudia
alebo keď ti vtedy zrazu prestal písať, našiel si nejakú...a potom už proste stratil záujem