V zivote som narazil len na 1 ex s partnerom. Chodievali sme s partiou obcas von, jej partner netusi, ze medzi nami nieco bolo. A mne je to v tomto konkretnom pripade fakt jedno.
všetky svoje bývalé vzťahy mám dávno spracované, s nikým neudržujem vzťahy a ak sa náhodou niekde stretneme, maximálne sa pozdravíme ale myslím, že sa to ešte nestalo. na sociálnych sieťach mám len jediného bývalého, ten raz za čas postne fotku so svojou holkou, vyzerajú šťastne, som zaňho rada, určite sa k nemu hodí tak miliónkrát viac, než ja ja som sa počas nášho trojročného vzťahu zmenila na nepoznanie a ona je úplne presne jeho typ.
Môj posledný ex nemá frajerku, takže neviem ako to budem znášať, a predposledný ani neviem kde a ako žije stretka som ho raz vonku v meste a snažila som sa zneviditelniť, ale bol sám
Ale inak ja neviem, asi mi to je fakt jedno, ja vždy urobím hrubú čiaru a tvárim sa, že sa to nikdy nestalo...
K ziadnemu necitim hnev, odpor alebo nenavist, s niektorymi si stale obcas napiseme a pobavime sa, aj ich sucasne zeny su mi napriklad celkom sympaticke. Su sucastou minulosti, nevidim zmysel v tom, vytesnovat alebo popierat nieco, co bolo, aj ked to neskoncilo pre nas dobre. Kazda skusenost mala v zivote svoje miesto a zmysel
Na dovolenky spolu nechodime, ale v pohode sa pozdravime alebo porozpravame.
no akože ja občas narazim aj na ľudí, s ktorými som nešla ani von, ale oni mi len napísali a pozerajú ako keby sme sa poznali, a tí, s ktorými som sa aj bavila, si ma ani nevšimnú
Nenaplneno.. Ale tak v minulosti som absolvoval aspoň zrazy veteránov, čo je tiež svojim spôsobom zraz, ale nie taký vyostrený a nečakaný. Veterán ti aspoň nevynadá a nebude sa s tebou chcieť biť.
uplne presne sa stotoznujem s @luc.ka ...na 2. strane ak by som stretol poslednej frajera, tomu zarucene rozjebem picu, to som si slubil uz davno a nebudem spokojny, kym to nenaplnim sme v 1 meste, takze pohodka
@borovy@9 no však ale je to tak? Je to tak! V podstate som žiadnu ex nemusel riešiť, ísť na nejaký zraz. Ani by som sa v tom nevyžíval, načo ďalšia ex...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale inak ja neviem, asi mi to je fakt jedno, ja vždy urobím hrubú čiaru a tvárim sa, že sa to nikdy nestalo...
Na dovolenky spolu nechodime, ale v pohode sa pozdravime alebo porozpravame.