@5
aj najkvalitnejsi fotoaparat nemusi sprvit dobru fotku
vacsinou je to jedno v tejto dobe, obe su to dobre znacky a maju kvalitne zariadenia, uz len zalezi na to ake chces mat "nastavenie" a kolko za to chces dat.
zalezi od triedy, toho ci mas nejake objektivy, xyz poziadaviek... ak to ma byt stredna trieda, DX cip, tak asi Pentax...vojna znaciek, dakujem, neprosim, mam stary Olympus
@matwoo presne toto je pravda. Lebo ked si kupis napr nikon, a v tvojim okolo budu mat vsetci len canon, tazko si zozenies nejaky objektiv alebo volaco kompatibilne len s nikonom.
V mojom okoli bol rozsirenejsi canon, a preto som kupovala canon, a je to super lebo ked potrebujem fotit nieco speci nemam problem zohnat objektiv
Drístate o tom aký sú puberťáci s drahou technikou...pritom ste všetci rovnaký či už sa to týka tejto témy či inej...musíte niekde začať a inak ako stláčaním spúšte na všetko čo sa vám zdá zaujímavé (áno mnoho puberťákov má narcistické sklony) to proste nejde...
@araziel zacinat ? to akoze v mojom okoli je minimalne 10 super fotografov ? nemam to rad , ked niekto dostane zdcadlovku , hned zaklada fb page ze jozko photography a foti na auto ...
@shit Kto hovorí o tom že z nich budú fotografi? Zatiaľ sú to "nadšenci" danej aktivity...
To že dostanú techniku a chvália sa s ňou je už úplne mimo tému
@araziel no ja poznam v okoli 2 fakt dobrych fotografov a tí maju uz 20+ ... vsetko co ma menej a ma zrkadlovku v mojom okoli sa foti o zrkadlo a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj najkvalitnejsi fotoaparat nemusi sprvit dobru fotku
vacsinou je to jedno v tejto dobe, obe su to dobre znacky a maju kvalitne zariadenia, uz len zalezi na to ake chces mat "nastavenie" a kolko za to chces dat.
V mojom okoli bol rozsirenejsi canon, a preto som kupovala canon, a je to super lebo ked potrebujem fotit nieco speci nemam problem zohnat objektiv
ale canon ...
Drístate o tom aký sú puberťáci s drahou technikou...pritom ste všetci rovnaký či už sa to týka tejto témy či inej...musíte niekde začať a inak ako stláčaním spúšte na všetko čo sa vám zdá zaujímavé (áno mnoho puberťákov má narcistické sklony) to proste nejde...
Ale k téme...Canon
To že dostanú techniku a chvália sa s ňou je už úplne mimo tému
tu je presný zoznam nikon zrkadloviek výhody a nevýhody: » go-elektro.sk/2017/05/04/zrka...
Z tych drahśích by som určite odporučil NIkon D750 : » go-elektro.sk/2017/05/08/niko...
Z lacnejších NIkon D3300 : » go-elektro.sk/2017/04/26/niko...