ahoj. ja mam zrkadlovku canon D1000 » encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:AN... fotim s nou už necely rok a zatial som s fotoaparatom spokojny. tu je ukažka » www.birdz.sk/uc/ps/d/3/d32c9... nemam zatial pridavny objektiv, ani stativ zatial nepouživam, a dokumentaciu mam len ako navod na použitie. aku knožku potrebuješ? o fotografovani?
@etelnair ach... prehliadla som... inak čakám, kedy príde do módy niečo iné ako zrkadlovky, lebo z toľkých fotografov potom človek nevie, koho vybrať, jakí sú všetci originálni...
@andrejbee tie fotky ak si robil zo srkadlom tak fakt slabota cítenie nulové a celé fotky zle trénuj nastav fotoaparát a daj sa do toho s lepším nasadením tamto zatiaľ fakt že 0 bodov ostrenie a tak veľa pekných fotiek
nemali by ste tak kritizovat chce to len trošku viac času na fotografovanie,a ono to pride aj to zdokonalenie sa. mna pri foteni dost zaujimaju detaily,ale zatial nemam makroobjektiv takže musim objektiv ktory mam vytažit na plne približenie a nesmu sa mi triast ruky,lebo nemam zatal ani stativ
@andrejbee Stoho si nič nerob ja som fotograf a mam ten isty fotak čo ty ... každy nejako začiname ... no mne prave tento fotak priniesol vela uspechov ... dokonca teraz snim fotim pre nočny klub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nemam zatial pridavny objektiv, ani stativ zatial nepouživam, a dokumentaciu mam len ako navod na použitie. aku knožku potrebuješ? o fotografovani?
» www.digi-foto.sk/zaklady-fotenia...
.... ale už stahujem pdf knihy , len neviem či mi niečo pomožu ...
Fotene tym istym fotakom, co mas ty.
a @0 sorry ale hentými skúšobnými fotkami, že si jako objavil, kde to má spúšť, by som sa moc nechválila.
presne s tym istym fotene a nemyslim si, ze to je nejake velke umenie a to nebolo ani tak myslene.
nemam k tomu vlastne nic, obcas si poziciam stativ, alebo ho proste polozim na murik, ked fotim vecer.
@andrejbee preco si si kupil vsetko naraz. co ked ta to prestane po case bavit? to prislusenstvo tiez nie je zadarmo. (ale no, to je tvoja vec)
» go-elektro.sk/2017/05/11/niko...