bud som slepa alebo to tam ozaj nie je.. rusili ste si niekto pausal online? viazanost mi konci dnes a kedze uz dlhsie na svk nebyvam, nechcem aby mi dalej stahovali peniaze za nieco co nepouzivam..
skus zakaznicku linku a opytat sa... alebo na ich stranke behni do zakaznickej zony, aktivacia sluzieb... ja som si tam rusil casti pausalu, mozno sa da zrusit aj cely... neviem, nevyznam sa, nechcem byt za blba a radit voloviny
@dynco preliezla som snad celu stranku ale okrem zmeny pausalu tam nic nie je.. kazdopadne vdaka
@h8u hej hej, skusim v pondelok. skoda ze som si to uvedomila az dnes poobede.. ale tiez tomu nedavam velku nadej.
@marttina tak, od danoveho uradu a socialky som necakala ze by som daco vybavila online ale ozaj? mobilny operator/poskytovatel pripojenia a ozaj sa tam neda zrusit pausal? ... ach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ach, ak budem mať v dohľadnej dobe onláááájn jednu kamošku, skúsim sa jej opýtať...
@h8u hej hej, skusim v pondelok. skoda ze som si to uvedomila az dnes poobede.. ale tiez tomu nedavam velku nadej.
@marttina tak, od danoveho uradu a socialky som necakala ze by som daco vybavila online ale ozaj? mobilny operator/poskytovatel pripojenia a ozaj sa tam neda zrusit pausal? ... ach..