ahojte mohla by som sama zrušiť prihlášku na jednu školu čo mi na nu podali rodičia ? chcem ísť na inú , mám len 17 možem ju sama zrušiť ? rodičov neviem presvedčiť dakujem
@1 nemusíísť ani na zápis, ak jej tam dali rodičia zápisný lístok nič s tým nespraví...
ak tam nechecš ísť, tak si si mala ísť zobrať na tú školu zápisný lístok a dať ho na tú školu, kde si chcela ísť (ak ťa tam samozrejme prijali) ale neviem, či na to už nieje neskoro, myslím, že zápisné lístky sa už nedajú premiestňovať...
ale v 17 ideš na strednú?
to ja presne neviem, ale mám veľmi silný pocit že už ani nie.... ja som bola dať bratovi zápisný lístok na školu začiatkom mája.... a na to sú myslím max. 2 týždne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ak tam nechecš ísť, tak si si mala ísť zobrať na tú školu zápisný lístok a dať ho na tú školu, kde si chcela ísť (ak ťa tam samozrejme prijali) ale neviem, či na to už nieje neskoro, myslím, že zápisné lístky sa už nedajú premiestňovať...
ale v 17 ideš na strednú?