Zdravím, v najbližšej dobe by som mala v pláne kúpiť si tento mobil... Je tu niekto, kto tento mobil má? Alebo o ňom niečo vie? Čítala som recenzie, všetko mám naštudované, už len potrebujem počuť názor od niekoho, kto tento mobil má... Našla by sa taká d
V skratke ti poviem len toto: ak ZTE tak by som si kúpil ten menší model ZTE blade. Dovod je jednoduchý, majú takmer identický hardware ibaže v Blade pracuje na menšom displeji, čiže velký displej Monte Carla už nezvláda. Seká mi to bárskedy, dokonca niekedy aj ked listujem medzi menu. Okrem tohoto faktu nemám výhrady. Baterka mi vydrží s prehladom 2 dni. Displej je super čitatelný, jemný na ovládanie. má to najnovší android ktorý je tiež parádny, len keby mal silnejší procesor a výkonejší grafický čip.
Osobne by som si ho znova nekúpil, bud by som si priplatil alebo by som išiel do toho Blade
Dvaja spoluziaci ho maju a velmi si ho nepochvaluju. v celku dost im hapruje. Tusim ani jeden by do neho znova nesiel, ale mozno chytili len nevydarene kusy
Ja si ten telefón beriem na paušál, a nič lepšie tam dokopy nemajú... Iba ak tak LG P690, a ten má spolusediaca, tak by asi hneď frflala... A vlastne, s LG som skončila.., Nemáš tam dáko veľa aplikácií, že ti to tak seká? Lebo čo som pozerala aj videá, šiel v pohode, aj hodnotenie bolo uspokojivé...
Ja mám tiež Monte Carlo ako na net pohode hry tiež idú fajn len treba zatvárať aplikácie preto vám to seká Mne ide v pohode všetko jediné mínus že neni jediná aplikácia ktorá rozsvieti ledku. U mňa to bol pri telefónoch obrovský krok spať ale tak rýchlo som si zvykol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Osobne by som si ho znova nekúpil, bud by som si priplatil alebo by som išiel do toho Blade
Ja si ten telefón beriem na paušál, a nič lepšie tam dokopy nemajú... Iba ak tak LG P690, a ten má spolusediaca, tak by asi hneď frflala... A vlastne, s LG som skončila.., Nemáš tam dáko veľa aplikácií, že ti to tak seká? Lebo čo som pozerala aj videá, šiel v pohode, aj hodnotenie bolo uspokojivé...
@2
no, ja som tiež minule vychytila zlý kus, lebo bol čisto nový a musel hneď do opravy...
práve som zistila, že si ho môžem už o 2 týždne aj zobrať... jo je jasné, že ti bude sekať, ak máš všetko pootvárané... a na to som ja alergická...
tak na aplikácie tu máš Market...