Má niekto skúsenosť s týmto zubom ? :/ ... zajtra idem ku zubárke, pretože to neskutočne bolí a už ju počujem ako mi povie, že to treba rezať nie? .... sakra
@hadiatko hej umrtvili...pohodicka..ja som sa bal ze to neucinkuje a som sa pytal ze ci ci urcite uz funguje a nato mi doktor povedal ze keby ze nie tak uz som na strope pri tom co mi robil
@kalbun potešil si ma, a potom ťa to nebolelo? o deň o dva... a jesť si vedel v pohode, alebo čo ja viem... lebo nechem aby mi to robila teraz idem o chvilu na dovolenku a...vieš...
@hadiatko tak ja som nemal problem ani s jedlom a nicim potom ale poznam ludi co mozno den dva hej, je to dost individualne ale ked to budes mat bez kompikaci tak by som sa neobaval fakt nicoho..ved ked je clovek este mlady...
@kalbun vieš, ako poznám seba, určite to bude s komplikáciami....a teraz nie som paranoidná, ale ked mi naposledy robila zubárka blombu, pokazila sa jej v polovici práci vŕtačka a jednu blombu mi robila 1,5 hodinu, pričom mi nepovedala že je pokazená vŕtačka, proste robila Ďalej ako keby sa nič nedialo a ja už som tam odpadávala, pretože mi to neumŕtvila ani nič podobné....a tak som nasledujúci mesiac poriadne nejedla a stále už po 3 rokoch mám ten zub neskutočne citlivý .... alebo, ked som raz bola strážiť jedno bábo, povedali mi, že to dieťa sa v noci nezobúdza odkedy sa narodilo.... odbila polnoc a decko začalo revať .... čo ti budem hovoriť...
@ena233 ale ved niektoré, predsa ani nevyrastú a bolia.... preto treba rozrezať Ďasno a vybrať... sakra ja neviem.. týždeň ma to ukrutne bolí a potom mesiac nič a takto dookola...
@hadiatko to znie fakt veselo akoze taky dlhy cas otvorene usta...ved to by som umrel ale inak to mas potom mozno daku pochybnu zubarku alebo fakt len smolu lebo ved ked to mas teraz este citlive to je nieco divne..daky nerv ti zle urobila alebo nieco nie ? ..... a odvtedy urcite stale revalo vtedy..rodicia sa asi nepotesili ked si im vratila pokazene dieta
@ena233 asi tak mesiac aj niečo... dajme tomu, že dva... a moja poondianá zubárka sa sťahovala a vraj ma teraz už nemôže zobrať, takže som mala problém nájsť novú pretože všetci už majú hrozne veľa pacientov...ale našla som, nejakú po mesiaci prehovárania, tak uvidíme...a najhoršie na tom je, že mi stratila zdravotný záznam tá predošlá, takže jediné čo mám je potvrdeni eo pravidelných preventívnych prehliadkach a plus musím platiť novej zubárke 6 eur za nový záznam.... takže som fakt šťASTNÁ ...
@kalbun noo,predomnou bola sestra, jej tiež robila blombu a v pohode, sadla som si ja a vŕtačka sa pokazila...a to mi povedala až vtedy ked som odchádzala dokonca ani nie mne... enbola som clekom pri vedomí, ale mojej mame ... hej, teraz je to veselé vtedy, som mala chuť vraždiť... a s tým deckom, .... to bola divočina.... musela som mu spievať , čo v mojom podaní znei dosť divne a tak enjak zaspalo .. na chvíľu... podotýkam
@hadiatko to je dvovod preco nikam nechcme pustit brata prveho noo nedivim sa...esteze mam len dobre skusenosti so zubarmi ...pri tom co pises mi priapada fakt trhanie osmicky ako prechadzka ruzovou zahradou to si vedela daku uspavanku ci si isla uplny freestyle ?
@kalbun som zvedavá, jak dopadnem zajtra.... možno bude mať dovolenku,a lebo prinajhoršom mi spraví iný zub....ja už som asi pripravená na všetko... a čo sa tej uspávanky týka..hmmm... od lady gaga až po vretienko mi padá, VšETKO !! takže dajme tomu, že improvizácia na plnej čiare...
@hadiatko noo mozne je vsetko, ale treba mysliet optimisticky som si isty, ze zajtra sem napises otom ako to nebolelo a este si pritom aj nieco vtipne zazila....no dobre, mozno prehanam, vtipne zazitky uzubara su asi dost zriedkavy jav ale aj tak ... v kazdom pripade sa drz tak to mohlo byt zaujimave..kto vie aky hudobny vkus bude mat to dieta, mozno si ho takto nevedomky poznacila..
@kalbun pozri si komentár 29 a teraz, že mám ísť v pohode spať a ešte viac v pohode mám ráno vstať .... to dieťa bude mať určite krásny život, lebo so mnou strávilo nezapaltiteľný čas raz sa tým bude chváliť..verím tomu ...
@hadiatko ale maldy organizmus inak reaguje...moj striko sa stazoval ze po operaci slepeho creva este po 7 rokoch citi ze mu to tam operovali a ja som za dva tyzdne siel k moru a ani som nevedel ze som daco mal nooo nepozanm ta ale urcite ano
@kalbun mladý organizmus... ale mysli na to, čo som ti napísala pri mne, nikdy nevieš... mne ani krv nevedia zobrať sakra... sedím tam polhodinu v ordinácii, zle mi je ako teľaťu a ona sa rozhročuje že mi nevidno žily.. po polhodine už ležím s vyloženými nohami na skrini lebo som obledla a po dvadsiatomsiedmom pichnutí do žily mi vzala krv so slovami " ale iba kvapká" ... o mesiac idem na krv k inej doktorke, pozrela na ruku pichla ihlu, tiekla krv, o minútu som bola von.. chcel by si taký život čoooo?
bola bola. ten prvý išiel rýchlo von ale aj tak musel sekať do kosti a vŕtať do nej. totálne som si cítil celú lebku. ale vyšiel rýchlo behom 5 minút. no ten druhý to bolo 10 minút ale pripadalo mi to ako nekonečno lebo nešiel von. rezali čo mohli až nakoniec nejako vytiahli.
ja mam vsetky 4 tusim, a boleli jak svina raz do roka cca 3 roky , a este stale ich nemam prerezane ale nebol som s tym u zubara, ako chodim pravidelne 2x do roka na prehliadku, ale nic mi s tym nerobil, a teraz to uz je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
no tak mne rastú podstatne dlhšie už asi pol roka
bola bola. ten prvý išiel rýchlo von ale aj tak musel sekať do kosti a vŕtať do nej. totálne som si cítil celú lebku. ale vyšiel rýchlo behom 5 minút. no ten druhý to bolo 10 minút ale pripadalo mi to ako nekonečno lebo nešiel von. rezali čo mohli až nakoniec nejako vytiahli.