och zuby múdrosti s tými som si užil...keď mi prvý rástol narástol mi taký ostrý, že mi urobil dieru do ďasna ...dva týždne som sa kŕmil polievkami len...a teraz nedávno ďalší..také bolesti hlavy som asi ešte nezažil a nespal som týždeň kvôli tomu...zase aj ďasná dojebané....ale každému rastú inak
ja už mám jeden von a rastie ďalší,bolesti som mala len sem tam ale dalo sa to zniesť.teraz ide ďalší ale opäť nič.ani neviem o tom,že rastie a to je možno preto,že to ešte len začína.ale ak to je tak silné,tak radšej navštív zubára,lebo môžu nastať problémy,to určite vieš.
mne rastu 4 naraz ale nebolia ma, len ked zujem nieco tvrde na nich tak je to len citit, ze mi tam rastie zub a dasno je podrazdene ... a rastu mi asi 4 mesiace a jeden je uz skoro cely
sorry, ale na zuby mudrosti nemam iny vyraz, nez to z coho sme sa na strednej isli pocikat od smiechu - "kokoty!"
rastli mi niekolko rokov, vsetky zarastene do kosti, v jeden den mi to dasno napuchlo tak, ze som nemohla seriozne vazne zavriet usta, proste to neslo.
v pravidelnych intervaloch cca pol roka sa nejaky z nich ozve, lebo sa mi pod dasno dostavaju necistoty - horne zuby mam tak daleko a doboku vytocene, ze si tam skoro kefkou nedociahnem.
pravdepodobne mi budu (minimalne) jeden z nich vyrezavat.
suma sumarum - su to kokoty!
a k liecbe - mne vzdy doktorka vravela, ze jednoducho musis zmobilizovat vsetky psychicke aj fyzicke sily a pri cisteni zubov si to zapalene dasno jednoducho rozsuchat pomaly az do krvi ak to inak nejde, a potom vycistit niecim protizapalovym. mne najlepsie vzdy zabral silne koncentrovany corsodyl, listerine je podla mna len komercna somarina, co ti mozno doda sviezi dych, ale zeby mi to raz pomohlo pri zapale, to teda nie.
a ak mas s tym dlhodobe problemy, odporucam ti zainvestovat do "zubnej sprchy" - maju ju v specializovanych predajniach Curaproxu a je to neuveritelna vec, ktora mi usetrila uz mnoho mnoho trapenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a moc ti neporadím s tým ako stlmiť bolesť...ja som si dala tabletku, keď to bolo neznesiteľné a opuchnuté a boľavé tak celkovo
a ináč len tabletky asi.
uz len cakam kedy etapa bolesti prejde teraz a tie tri dni v nemocnici vydrzim len nech su prec !
sorry, ale na zuby mudrosti nemam iny vyraz, nez to z coho sme sa na strednej isli pocikat od smiechu - "kokoty!"
rastli mi niekolko rokov, vsetky zarastene do kosti, v jeden den mi to dasno napuchlo tak, ze som nemohla seriozne vazne zavriet usta, proste to neslo.
v pravidelnych intervaloch cca pol roka sa nejaky z nich ozve, lebo sa mi pod dasno dostavaju necistoty - horne zuby mam tak daleko a doboku vytocene, ze si tam skoro kefkou nedociahnem.
pravdepodobne mi budu (minimalne) jeden z nich vyrezavat.
suma sumarum - su to kokoty!
a k liecbe - mne vzdy doktorka vravela, ze jednoducho musis zmobilizovat vsetky psychicke aj fyzicke sily a pri cisteni zubov si to zapalene dasno jednoducho rozsuchat pomaly az do krvi ak to inak nejde, a potom vycistit niecim protizapalovym. mne najlepsie vzdy zabral silne koncentrovany corsodyl, listerine je podla mna len komercna somarina, co ti mozno doda sviezi dych, ale zeby mi to raz pomohlo pri zapale, to teda nie.
a ak mas s tym dlhodobe problemy, odporucam ti zainvestovat do "zubnej sprchy" - maju ju v specializovanych predajniach Curaproxu a je to neuveritelna vec, ktora mi usetrila uz mnoho mnoho trapenia.