Má tu niekto skúsenosti so zubami múdrosťami? Resp. trápil sa niekto takou bolesťou ako ja teraz? Tá bolesť je katastrofálna a radšej by som si strelila guľku do hlavy ako prežívať toto! (((((
trpela, pretrpela... zvládneš to aj ty ak máte doma, daj si ibalgin, najlepšie novalgin...a vyplachuj si to miesto alkoholom...len ho nepi, lebo ťa to bude bolieť ešte viac a keď ťa bude striekať v uchu, tak si daj kvapky, alebo recept starých mám, cesnak...strúčik cesnaku do gázy a vložiť do ucha
@nathaliciatko je to hrozné...prvýkrát sa mi tieto zuby začali ozývať pred pár mesiacmi, asi 3 dni som mala hrozné bolesti, potom nič a dnes v noci sa ozvali zas dokopy som spala asi 2 hodiny. novalgin si dávam až sa bojím, že sa predávkujem
@nathalicatko je to hrozné...prvýkrát sa mi tieto zuby začali ozývať pred pár mesiacmi, asi 3 dni som mala hrozné bolesti, potom nič a dnes v noci sa ozvali zas dokopy som spala asi 2 hodiny. novalgin si dávam až sa bojím, že sa predávkujem
ja som si svoje tiež dostatočne pretrpela pred nejakými 4 rokmi ... nechceli sa prerezať či čo, tak som šla ubolená v noci na pohotovosť a tam mi to prerezali. Dovtedy som sa napchávala novalginom
@domcirock veľmi dobre ti rozumiem...ja som takto bojovala dlhé roky a mám pocit, že to ešte nie je koniec, lebo jedna časť z posledného zubu múdrosti nie je úplne von...a nie a nie sa prerezať...
Tri roky som sa trápila a to sa neprerezali ani náhodou... A potom po istom incidente u zubárky som v priebehu mesiaca dva krát ležala na zubnom v nemocnici a už nemám ani jeden... Bohužiaľ, vďaka tej zubárskej krave, prichádzam pomaly a isto aj o sedmičky a šestky... Ak máš s nimi problém, ver mi, radšej choď k zubárovi.
mne rástli dva roky a pravidelne som nespávala od bolesti, aj cez deň som sa stále niečím dopovala a bola to neskutočná bolesť...a teraz mi vytrhli zatiaľ jeden a tiež žiadna výhra...v novom roku pôjde daší..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak by to bolo až také neznesiteľné, nechám to na zubára