mna obcas zabolia, posledne ma zacala castejsie boliet jedna strana, ale tie mrchy tam nemaju miesto, tak neviem, kam sa tlacia. neprerezala sa mi este ani jedna a dufam, ze to tak aj ostane. to su len starosti...
@dominika93 urcite chod na rontgen a nasledne ti hned povedia ako si na tom je to len na tebe, ci pojdes na ten zakrok, ale tieto zuby vedia narobit poriadne problemy
Ja som na snímke ich mal pekné vyzerali ako normálne ale aj tak sa bojím lebo mi príde že už nemám miesto kde by mohli vyrásť a sa bojim že mi dakde mandle rozderú jak sa budú tlačiť von tam vzadu uplne
Prípadne si dam vytrhnúť dole nejakú zaplombovanú stoličku a oni sa tie zuby snaď nejak poposúvajú ale rezať by som isť nechcel.. Kedysi tu bolo o fórum tiež o zuboch mudrosti a dakto aj dal video jak vyrezávali von ten zub... Radšej by som vydržal trochu tej bolesti jak davať rezať cely zub z ďasna von
Jeden co mi narastol tak mi vytlacil na bok jednu stolicku, druhy co mii narastol tak narastol uplne nakrivo do boku smerom do lica a budem si ho muset dat vytrhnut, treti mi este rastie a furt sa nechce vytlacit a stvrty mi akurat zacal rast, no co vam poviem ale nastastie nebolel ani jeden, iba trosicku som to mala citlive ked to rastlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
uz len ten pohlad na snimke ako rastu ma bolel...tebe ako rastu?
Prípadne si dam vytrhnúť dole nejakú zaplombovanú stoličku a oni sa tie zuby snaď nejak poposúvajú ale rezať by som isť nechcel.. Kedysi tu bolo o fórum tiež o zuboch mudrosti a dakto aj dal video jak vyrezávali von ten zub... Radšej by som vydržal trochu tej bolesti jak davať rezať cely zub z ďasna von