Dnes ma (zase) začala bolieť uzlina. Mám ju pod bradou už asi rok (má asi tak 1 cm)... V decembri ma začal bolieť zub, neviem či to bolo z nej, ale je to možné, keďže tá uzlina je hneď pod tým zubom čo ma bolel a museli mi ho potom aj vytrhnúť... A teraz
uzliny sú zdurené, keď máš v tele zápal pokiaľ viem. možno máš niečo so zubom a preto máš aj uzlinu zväčšenú. utekaj za doktorom, možno predídeš ešte väčšiemu problému
chod zubarovi, ked to nebude zub, tak to bude nieco ine... mozno mas neaky zapal / neaku infekciu v sebe, a preto sa ti zdurila uzlina. Dovodov moze byt viacero
na 99% to bude kvôli zubu..choď k zubárovi, ak to nebude kvôli tomu, on Ti už bude vedieť povedať že čo ....rozhodne to však rieš, ak je to kvôli zubu, treba to dať čo najskôr dokopy, zuby narobia peknú neplechu ak sa neriešia...
Zvacsena uzlina znamena, ze je za potreby viac lymfocytov a moze to znamenat nejaky zapal alebo nejaky iny dovod, ktory si vyzaduje zvysenu imunitnu reakciu ale nie vzdy to musi znamenat ihned nieco zle. Tu najskor sa nieco deje so zubom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov