Skoncila som pred dvoma tyzdnami skolu. Sedim doma a neviem co dalej zo zivotom. Citim sa tak strasne sama. Vobec nesom spokojna so svojim zivotom no neviem to zmenit. Moj den vyzera asi tak ze dlho spim, potom bud nieco doma robim, sedim na nete, pozeram
nie sú dva týždne málo na stratu zmyslu života? alebo sa to začalo skôr pred skončením školy?...síce... niekedy stačí jediný deň a kopa vecí sa zmení... no a práve preto nevešaj hneď hlavu ...
@elenari mne staci byt iba 2 dni sama doma s tym že nie som s kamaratmi alebo tak a už stracam zmysel zivota .. ja ju chapem, kym chodila do skoly bola s istou skupinou ludi, skola skoncila, zase nebude chodis so spoluziakmi každy den do mesta, hlavne ked byva od nich daleko... vo svojej dedine nikoho nema, nema sa cim zamestnat... nudi sa...
no napadla ma ta ista otazka ako @2 : preco nemožes byt castejsie u babky? moja babka bola nadsena ked som u nej bola 6 dni a nechcela ma ani pustit domov
@salonka2022 Vitaj v klube, plne ta chapem. (A s brigadou to vobec nie je take lahke jak vsetci vykrikuju. Ak nemas niekde znamost, tazko nieco zozenies.)
Z toho co som precitala som vydedukovala, ze mas kopec nevyuziteho volneho casu. Tak preco mozes byt u babky len raz za dva tyzdne?
Musis si najst nejaku aktivitu. Ja byvam tiez na vychode a ked sa posnzais nejaku kratkodobu brigadu si najdes. Alebo ked uz sedis na tom nete, tak si vyhladaj nejake akcie, co sa deju v tvojom okoli. Alebo chod do prirody.. Najdi si nejaku aktivitu, fot, pis, rkesli, maluj, var.. Alebo nejaka sportova aktivita. A nie len sediet doma, spat, kukat telku a stazovat sa, ze nic sa neda robit, ked vonku ani pomaly nechodis (dedukoujem z toho co si pisala) A co spoluziaci zo skoly? Zorganizujte nejaku opekacku, chatu...
tak tak, ja som tiez skoncila, prvy tyzden som relaxovala aked som sa zacala strasne nudit, tak som zacala plavat, behat, mienim si zohnat vsetky knihy, na ktore som nemala pocas skoly cas. asi sa zacnem venovat spanielcine.. tento tyzden sa ucim na prijimacky.a popritom hladam brigadu.. tak tak..moznosti mas tisic, len sa treba vediet donutit
mala som podobný problém, ale nie po maturite, ale po prvom ročníku na VŠ, keď som si na leto nič nevybavila a umierala som doma.
ešte nie je neskoro, skús si zbaliť saky paky, vybaviť si bývanie na leto vo väčšom meste a tam poctivo hľadať brigádu. hoc aj v mekáči napríklad. čokoľvek.
zarobíš si, budeš v novom prostredí, spoznáš nových ľudí a tak ďalej...
Vieš koľko ľudí by za tvoj voľný čas bolo ochotných aj platiť? =D...
Si pánom svojho času, čo tak vziať batoh, stan a spacák a vydať sa na nejaku dobrodružnú cestu len tak bez zmyslu? Čo tak namiesto sedenia doma si vybehnúť do lesa pozreť či nerastu huby, alebo môžeš robiť niečo produktívne, tak aby si na konic dňa nemala pocit, že si tento deň len hodila za hlavu
Dievča, ja neviem, či čakáš, že ti zrazu pred domom zastaví Ferrari a z neho vystúpi princ, ktorý ťa odvedie z tej strašnej diery a budeš konečne šťastná.. Pokiaľ sa TY sama neposnažíš, tak NIČ nezískaš..
Prečo napr nejdeš na výšku???? Získaš tam nových priateľov a všetko, čo je s tým spojené.
A tiež by ma zaujímalo, prečo u babky nemôžeš byť viac, ako 2 týždne... -.-
A tých priateľov, ktorí bývajú v babkinej dedine by si mohla presvedčiť napr na nejakú dovolenku, výlet, alebo proste niečo zábavné....
....Lenže ako som už povedala, sedením za PC, pozeraním TV, spaním a ľutovaním sa, NIČ zaujímavé od života nečakaj :/
prosím ťa, máš 18, onedlho vypadneš na výšku a bude Zatial si užívaj uplneho relaxu, to sa ti na výške nedostane a hlavne sa vyspi do zásoby toho tiež ne intráku moc nezažiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a len tak mimochodom... čo ti bráni byť v dotyčnej dedine hoc aj každý deň ??
no napadla ma ta ista otazka ako @2 : preco nemožes byt castejsie u babky? moja babka bola nadsena ked som u nej bola 6 dni a nechcela ma ani pustit domov
Musis si najst nejaku aktivitu. Ja byvam tiez na vychode a ked sa posnzais nejaku kratkodobu brigadu si najdes. Alebo ked uz sedis na tom nete, tak si vyhladaj nejake akcie, co sa deju v tvojom okoli. Alebo chod do prirody.. Najdi si nejaku aktivitu, fot, pis, rkesli, maluj, var.. Alebo nejaka sportova aktivita. A nie len sediet doma, spat, kukat telku a stazovat sa, ze nic sa neda robit, ked vonku ani pomaly nechodis (dedukoujem z toho co si pisala) A co spoluziaci zo skoly? Zorganizujte nejaku opekacku, chatu...
Keby som aj ja tak uz mala volno...
mala som podobný problém, ale nie po maturite, ale po prvom ročníku na VŠ, keď som si na leto nič nevybavila a umierala som doma.
ešte nie je neskoro, skús si zbaliť saky paky, vybaviť si bývanie na leto vo väčšom meste a tam poctivo hľadať brigádu. hoc aj v mekáči napríklad. čokoľvek.
zarobíš si, budeš v novom prostredí, spoznáš nových ľudí a tak ďalej...
a najmä si nájdi nejaké záľuby
držím palce.
Si pánom svojho času, čo tak vziať batoh, stan a spacák a vydať sa na nejaku dobrodružnú cestu len tak bez zmyslu? Čo tak namiesto sedenia doma si vybehnúť do lesa pozreť či nerastu huby, alebo môžeš robiť niečo produktívne, tak aby si na konic dňa nemala pocit, že si tento deň len hodila za hlavu
Dievča, ja neviem, či čakáš, že ti zrazu pred domom zastaví Ferrari a z neho vystúpi princ, ktorý ťa odvedie z tej strašnej diery a budeš konečne šťastná.. Pokiaľ sa TY sama neposnažíš, tak NIČ nezískaš..
Prečo napr nejdeš na výšku???? Získaš tam nových priateľov a všetko, čo je s tým spojené.
A tiež by ma zaujímalo, prečo u babky nemôžeš byť viac, ako 2 týždne... -.-
A tých priateľov, ktorí bývajú v babkinej dedine by si mohla presvedčiť napr na nejakú dovolenku, výlet, alebo proste niečo zábavné....
....Lenže ako som už povedala, sedením za PC, pozeraním TV, spaním a ľutovaním sa, NIČ zaujímavé od života nečakaj :/