Pred pár dňami mi zvonil telefón, nejaké číslo a keď som to zdvihla, ozval sa obsadzovací tón. Zavolala som tam naspäť, ale ozvalo sa mi, že číslo neexistuje. Tak som kašľala na to.
Ale na druhý deň mi volalo zase úplne iné číslo a situácia s
ale mojej ucitelke sa zase stalo, ze jej volalo v noci vlastne cislo a ked zdvihla, tak sa ozval iba sum... to ze to bolo jej cislo jej doplo samozrejme az rano
Je na tie čísla stránka, kde sa archivujú a ľudia, ktorí ich poznajú, objasňujú ich pôvod, dokonca som to videl tu na Birdzi, ako sa niečo niekto podobné pýtal.
A teraz k príhode Raz aj mne volalo také číslo na mobil, zdvihol som to a asi 150x sa prihlásil a opakoval variácie na "Áno?", "Prosím?" a podobne, až som si zvýšil hlasitosť (doteraz neviem, prečo som skrátka nepoložil) a tu sa zrazu ozval šepkajúci hlas, ktorý sa modlil Zdravas. Neprestalo to, až dokým som nezložil. Teda, celá situácia mi veľmi humorná vtedy neprišla.
Raz mi ktosi volal, zdvihla som to, a tam dakto hovoril dačo divné divným hlasom. To bol asi nejaký srandista.
Ale potom mi začali volať nejaké čísla, 0 a za tým dvojky a trojky, jednoducho také čísla, ktoré asi ani neexistujú. Vždy mi volali, keď som bola mimo telefónu, takže som to nemohla zdvihnúť a keď som na ne zavolala, tak mi taká sympatická teta oznámila, že volané číslo neexistuje.
To sa opakovalo veľa krát, ale teraz sa už také nestáva
Presne toto isté sa od pondelka deje aj mne!...Ale väčšinou keď som v škole a teda si nájdem až neprijaté hovory, ale keď zavolám naspäť tiež mi vyhodí buď, že je obsadené, že je "hovor neprijatý", alebo že neexistuje. Ale mne tieto čísla: 0903 658 731, 0903 711 214, 0903 563 221, 0911 880 947 a 0908 428 355.
@strangelady mne tiež často volávalo to číslo na začiatku s nulou, dva tri a tak... a tiež sa to vždy trafilo tak, že som bola mimo alebo vypnuté zvonenie... ale raz sa mi podarilo zdvihnúť to a ozvala sa nejaká tetka, že robí nejaký prieskum, a že to nahrávajú a vypytovala sa kadejaké veci ohľadom operátora, a také bludy...
@indifferentgirl Nemáš adresu tej tety? By som jej prišla pekne vyčistiť žalúdok... Prídem, pozriem na mobil a tam 30 zmeškaných hovorov (niekedy). A keď som tomu chcela povedať môj názor, počula som len už spomínanú tetu ktorá mi tak utešene povedala, že to číslo nejestvuje
casto takto volaju poistovne a tym sa spatne nedovolas...neverili by ste ... mne raz volali ohladom stryka nejakeho uja co mal vraj nejake spojenie na niekoho v mojej rodine ci neviem kde je...
vsetky cisla su tmobile... hned by som tam zasla... len ked si mam brat poradove cislo mam vybrat ze aku sluzbu vlastne potrebujem... nevedela by som co vybrat
Aj mne casto volaju tieto cisla, zvlast pred par dnami sa s nimi hotove vrece roztrhlo. Uz to nezdviham. Ani nevolam spat. Niektore su vraj take tzv. nebezpecne cisla, ktore ak zavolas spat vedia potom volat na ucet tvojho telefonu a vycerpat vela penazi, alebo take nieco. No myslim ze tieto to takmer urcite nie su, ale pre istotu Inak odporucam tuto stranku » whocallsme.com/...
mne raz dosla sms od nejakej spolocnosti, co poskituje pozicki a ked som im riadne nahnevany zavolal ze co to ma znamenat, tak vysvitlo ze niekto zobral pozicku a nadiktoval moje t.c. odvtedy mam zablokovane vsetky prichadzajuce hovory a sms
zdravim, mne sa vcera stala podobna vec, volalo mi cislo 0911450285 kedze som mala hodinu zrusila som ho, hned na to mi volalo dalsie 0911450285 aj toto som zrusila, preslo 5minut a zasa mi zvonil mobil 0911450227 a hned po jeho zruseni toto: 0914329259.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale noo, neviem cim to bude, neaky foorista
ale mojej ucitelke sa zase stalo, ze jej volalo v noci vlastne cislo a ked zdvihla, tak sa ozval iba sum... to ze to bolo jej cislo jej doplo samozrejme az rano
Je na tie čísla stránka, kde sa archivujú a ľudia, ktorí ich poznajú, objasňujú ich pôvod, dokonca som to videl tu na Birdzi, ako sa niečo niekto podobné pýtal.
A teraz k príhode Raz aj mne volalo také číslo na mobil, zdvihol som to a asi 150x sa prihlásil a opakoval variácie na "Áno?", "Prosím?" a podobne, až som si zvýšil hlasitosť (doteraz neviem, prečo som skrátka nepoložil) a tu sa zrazu ozval šepkajúci hlas, ktorý sa modlil Zdravas. Neprestalo to, až dokým som nezložil. Teda, celá situácia mi veľmi humorná vtedy neprišla.
v mobile som nasiel napr tieto :
0911450224
0421233014358
0911450227
tiez su prve a tretie skoro rovnake... wtf...?
to prvé číslo máte zhodné... to len aby si vedela, že nie si jediná
Ale potom mi začali volať nejaké čísla, 0 a za tým dvojky a trojky, jednoducho také čísla, ktoré asi ani neexistujú. Vždy mi volali, keď som bola mimo telefónu, takže som to nemohla zdvihnúť a keď som na ne zavolala, tak mi taká sympatická teta oznámila, že volané číslo neexistuje.
To sa opakovalo veľa krát, ale teraz sa už také nestáva
@wale Ďakujem ti.. Hneď som "pokojnejšia"
Alebo mi tvrdíš, že ich kontaktujú nadprirodzené bytosti? Prosím...
prečítaj si toto:
» whocallsme.com/Phone-Number.as...
Nechepem v zivote som tie cisla nevidela.....