Zvláštne veci z minulého týždňa (Statická elektrika). Aj Vás potriasla minulí týždeň nech ste sa hocičoho dotkli ?!
Zaujímalo by ma či aj niekto z Vás mal v priebehu tohto týždňa problémy so statickou elektrikou ? V niektorý deň (neviem presne ktorý) sa stala taká čudná vec, že väčšina žiakov v triede proste čoho sa dotkla tak to ich "koplo" proste každý bol nabitý
Mne sa toto tiež stáva každý deň. Keď chcem niekoho objať alebo dotyčnému niečo podať, vždy sa kopneme. A taktiež v škole o zábradlie.
A čo sa statiky týka, moje vlasy si vďaka nej našli svoju životnú lásku. Tyčky na držanie sa v trolejbusoch v bratislavskej MHD. Normálne sa mi stáva, že priťahujú moje vlasy aj vtedy, keď sa ich ani nedotýkam. Väčšiu lásku som ešte nikdy v živote nevidela. Samozrejme, každé ráno sa nájde niekto, kto sa na mojich vlasoch neskutočne smeje.
nielen minulý týždeň, mňa nesmierne kope v práci a to neustále, tam mám strach, dotknúť sa obyčajnej kľučky na dverách, lebo viem, že zasa to kopne ... a o ľudskom kontakte ani nehovorím :/
to s minulým týždnom mohlo byť spôsobené aj tými nízkymi teplotami...v miestnostiach sa muselo kúriť na plné pecky, vzduch bol o to suchší a elektrina bola na svete
tak suchy vzduch uroby svoje, ja som s tym problem nemal, doma mam teplotu tak akurat, a v praci mame +15°C ale ked som bol s rpiatelkou tak ta statika fugovala pekne ale bola sranda sme sa smiali s toho,že kolko tej iskri medzi nami lietaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nešúchaj nohy o koberec.
A čo sa statiky týka, moje vlasy si vďaka nej našli svoju životnú lásku. Tyčky na držanie sa v trolejbusoch v bratislavskej MHD. Normálne sa mi stáva, že priťahujú moje vlasy aj vtedy, keď sa ich ani nedotýkam. Väčšiu lásku som ešte nikdy v živote nevidela. Samozrejme, každé ráno sa nájde niekto, kto sa na mojich vlasoch neskutočne smeje.
ale hlavne od minuleho tyzdna mi nenormalne elektrizuju vlasy, uplne masakerne
nič zvláštne, bežná vec
Ale majster na praxi spomínal že ho koplo všetko, čoho sa dotkol.
proste iskrí to so mnou