Nejde o žiadny vtip. Tak sa prosím zdržte uštipačných komentárov, pretože dosť ma táto vec trápi. Ide o to, že v poslednej dobe (asi dva mesiace) zvraciam vždy, keď sa pri mne objaví môj dobrý kamarát. Nie som tehotná! Ani to nie je jeho voňavkou. Hoci...
*Hoci som si to myslela, stále to neprestáva. Je pravda, že sa mi na začiatku nášho kamarátstva páčil, ale je možné, že by to zašlo až takto ďaleko? Že by som si vytvárala sama stresy? Pretože vždy, keď je pri mne, tak si odbehnem na toaletu kvôli tomu a desí ma to, pretože to nie je normálne...stalo sa niekomu niečo podobné?
prepáč, nemohol som si to odpustiť...a teraz k veci, áno, je to možné, je to niečo ako panická porucha a preto grciaš...tým ti vznikne ešte väčší stres, že z čoho grciaš a takt osa to bude dookola opakovať, kým sa toho vo vlastnej hlave nezbavíš
@deadlyliving Ako to dostať podľa teba z hlavy preč? Pretože, viem, že chyba je vo mne, pretože fyzicky som úplne ok @patrixo je pravda, že sa mi na začiatku veľmi páčil a bola som zaľúbená až po uši (on to doteraz nevie), ale medzi nami je to teraz celé, také zvláštne, pretože sme kamaráti a ako všetko je v pohode, len keď viem, že sa mám s ním stretnúť, či už v skupine alebo sama, tak musím ísť zvracať. A to nie je dobré :/
@sima136 j to je na tom najhoršie, že fyzicky si v poriadku a aj napriek tomu sa toto deje..poznám to bohužiaľ no...skús sa hlavne čo najmenej stresovať pred tým...uvoľni si myseľ, mysli na niečo veselé, nespájaj si ho s grcaním...no neviem, to by ti skôr nejaký psychológ poradil
Ale by si nepovedala, tak mne tiež prichádzalo zle vždy, keď som cítil voňavku z kamarátky, lebo sa mi spojila vždy so smradom grcky ľudí, ktorí u nej grcali.
Myslím si že mu stáči povedať, že to nieje ním, ale je ti z neho na grcanie tak keby si dal sáčok na hlavu, nevoňal sa a niekedy by vlastne ani nemusel prísť.
Tu som sa zdržal vtipného komentu (nemáš začo).
Ako mne sa tiež jedna baba pačila na začiatku, lebo sme sa vždy stretli po tme, ale keď sme sa raz stretli cez deň, furt ma nadúvalo a to som nič take ani nezjedol. Proste mi z tej osoby bolo zle, nech povedala alebo urobila hocičo. Liečil som to tak že som ju nechal nech som nou nechodi von
@sima136 Teraz neviem čo by zobral horšie že či to že ti je z neho na grcanie alebo to že si ho ľubila, ale on o tom nevedel a teraz ste iba kamaráti, ale vie to polka birdzu čo si to prečíta funny nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
prepáč, nemohol som si to odpustiť...a teraz k veci, áno, je to možné, je to niečo ako panická porucha a preto grciaš...tým ti vznikne ešte väčší stres, že z čoho grciaš a takt osa to bude dookola opakovať, kým sa toho vo vlastnej hlave nezbavíš
@patrixo je pravda, že sa mi na začiatku veľmi páčil a bola som zaľúbená až po uši (on to doteraz nevie), ale medzi nami je to teraz celé, také zvláštne, pretože sme kamaráti a ako všetko je v pohode, len keď viem, že sa mám s ním stretnúť, či už v skupine alebo sama, tak musím ísť zvracať. A to nie je dobré :/
Tu som sa zdržal vtipného komentu (nemáš začo).
Ako mne sa tiež jedna baba pačila na začiatku, lebo sme sa vždy stretli po tme, ale keď sme sa raz stretli cez deň, furt ma nadúvalo a to som nič take ani nezjedol. Proste mi z tej osoby bolo zle, nech povedala alebo urobila hocičo. Liečil som to tak že som ju nechal nech som nou nechodi von