no podla mna to nerobi zamerne.. to je jeden z dovodov, preco uz nikdy nezvraciam a radsej to v sebe podrzim aj keby co bolo. lebo proste niekedy mi to islo aj cez nos
@siminda poznáš niekoho kto aj cez nos nezvracia ? .... sa mi zda, že bez nosa to ani nejde ..... facepalm .... nos a usta su prepojene .... to zistiš ked potiahnes sopel a zrazu ho maš na jazyku .... no a ked grcky idu von ... to ti je taky tlak ze im je to jedno ktorou dierou .... napriklad minule jak som sa opil tak som si grcky vytahoval z nosa este na druhe doobedie chutofka
@l1me normalne.. proste druhy dovod preco uz sa fakt snazim negrcat je ten, ze posledne dva razy som skoncila na infuzke v nemocnici, lebo jak som raz zacala grcat, tak som uz nevedela prestat a isla mi aj zlc potom.. no tak ze proste dam si napr. sodu bikarbonu a nehybem sa nenaklanam a nejde mi to same vonku, aj ked je mi total zle, udrzim to a telo to nejako stravi
raz som šla v aute a papala som lentilky. pochytil ma jeden z mojich nekontrolovateľných záchvatov smiechu, a strašne som sa proste rehotala, jak som mala plnú hubu tých lentiliek, až sa mi dostali do všemožných trubíc, a keď som to rozdýchala, tak som potom vysmrkala skoro celú lentilku. počíta sa to?
Par krat sa mi to uz stalo. Ale uz peknych par rokov som negrcal kedze radsej budem trpiet aj niekolko hodin ako sa vygrcat. Uz mam v tom taku prax ze aj ked ma napina tak to v sebe dokazem udrzat.
@dragonfly1 my sme v škole jedli so spolužiačkou čipsy, zakašlala som sa, cítila som čosi v nose a nakoniec som vyfúkala čips... rada by som to počítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
no, hej, bolo to na ďalší záchvat, keď mi potom v nose voňala čokoláda
je to nechutne a hnusne a potom to este 10min sniakam uplne mnamka
a preto sa už s vodkou nekamarátim
@leilla @sandy114
Tskze... Nie, nikdy sa mi to nestalo. Popripade si to nepamatam xD