ako dost ma to mrzi,ale neviem s tym nic robit,lebo ked je 11 hodin a kamaratka ma prijst o 13 tak mi pride nezmyselne ist uz vtedy do sprchy,lebo by mi potom skorej vyprchal make up a uz by som nemala take umyte zuby a nebola by som taka cista cize a ano aj do skoly som vzdy meskala,niekedy 3 minuty niekedy pol hodinu a vzdy nakoniec a zaciatok skolskeho roka raz som stratila mobil a raz som si musela nalakovat nechty
len pri ľudoch, ktorí viem, že meškávajú chodím tak akurát (zrovna vtedy tam oni sú náhodou skorej) a najhoršie je ked idem skorej a niečo sa dosere a ja úplne meškám (bus,hľadám miesto stretnutia atd)
nezvonil budík(alebo zvonil ale ja som ho vypla) a tým sa všetko posunie, alebo ešte ak ráno idem k doktorke a je tam veľa ľudí, alebo cez zimu pre sneh, ak neviem čo si oblečiem...ale určite sa nájdu aj iné dôvody ale tieto sú najčastejšie
snazim sa byt vsade na cas popripade skor, nerad sa v zivote ponahlam a radsej kusok pockam akoby som sa mal uhanat. nemam prilis rad ak niekto meska proste je to take neprofesionalne, v hociakom pripade
Môj rituál hygieny, skrášľovania a odchodu z domu je presne rozpočítaný na minúty a príslušný playlist, avšak vždy sa mi podarí niečo potrebné (oblečenie, mejkap, kľúče a hlavne okuliare) niekam oddrbať a hľadanie tej veci mi narúša moje výpočty.
A samozrejme Dopravný podnik mesta Košice, to je jedna báseň.
tak vždy sa snažím prísť včas, ale zvykne sa to vždy nejako zvrtnúť zvyčajne si aj privstanem, ale pri niečom sa pozabudnem a potom v panike utekám a nestíham. (ach)
ale náhodou som si všimla, že sa to týka takých tých nepodstatností ako práca, škola a tak.
keď mám dohodnuté stretnutie s niekým a viem, že ak budem meškať bude tam kvôli mne čakať, nejak sa mi darí prísť včas, resp. do 5 minút po termíne, ale to nerátam ako meškanie samozrejme.
ešte pred nejakými dvoma rokmi som nechápal ako niekto môže niekam meškať..nikdy som nikde nemeškal
ale už to robím aj ja a úplne tích ľudí chápem Človek si myslí že má čas...15...10....5 minút..ááá nemám umyté zuby, nedal som vodu psovi, kde mám kľúče?, nie som ešte ani oblečený..á čááu Matúš, sorry ale nestíham...
Kde idem dobrovoľne tak meškám málokedy. Keď viem, že niekto chodí neskoro tak prídem neskoro aj ja, ale vtedy to vlastne nie je neskoro . Do školy meškávam fakt že vždy, lebo hodiny idú ráno moc rýchlo a ja som lenivá vstať z postele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
dôvod: žijem vo vlastnom časovom pásme, ktoré nie je kompatibilné s týmto svetom.
ale keď ide o niečo dôležité, tak som spoľahlivý, som tam často aj hodinu skôr
ako dost ma to mrzi,ale neviem s tym nic robit,lebo ked je 11 hodin a kamaratka ma prijst o 13 tak mi pride nezmyselne ist uz vtedy do sprchy,lebo by mi potom skorej vyprchal make up a uz by som nemala take umyte zuby a nebola by som taka cista cize a ano aj do skoly som vzdy meskala,niekedy 3 minuty niekedy pol hodinu a vzdy nakoniec a zaciatok skolskeho roka raz som stratila mobil a raz som si musela nalakovat nechty
ja fakt nic nestiham aj autobusy mi uz usli
inak nie, väčšinou som všade prvá a je to otravné. Na všetkých čakať
len pri ľudoch, ktorí viem, že meškávajú chodím tak akurát (zrovna vtedy tam oni sú náhodou skorej) a najhoršie je ked idem skorej a niečo sa dosere a ja úplne meškám (bus,hľadám miesto stretnutia atd)
ale na nejake casual stretka, alebo, ze o 8mej v krcme, tak to meskam vzdy
ked idem len ta von, tak skoro vzdy
...no v niektorých prípadoch to neznášam, lebo niektorí ľudia proste nikdy nevedia chodiť načas a potom tam jak debil musím o pol hodinu dlhšie čakať
Môj rituál hygieny, skrášľovania a odchodu z domu je presne rozpočítaný na minúty a príslušný playlist, avšak vždy sa mi podarí niečo potrebné (oblečenie, mejkap, kľúče a hlavne okuliare) niekam oddrbať a hľadanie tej veci mi narúša moje výpočty.
A samozrejme Dopravný podnik mesta Košice, to je jedna báseň.
iba občas do školy keď mešká aj autobus
ale náhodou som si všimla, že sa to týka takých tých nepodstatností ako práca, škola a tak.
keď mám dohodnuté stretnutie s niekým a viem, že ak budem meškať bude tam kvôli mne čakať, nejak sa mi darí prísť včas, resp. do 5 minút po termíne, ale to nerátam ako meškanie samozrejme.
ale už to robím aj ja a úplne tích ľudí chápem Človek si myslí že má čas...15...10....5 minút..ááá nemám umyté zuby, nedal som vodu psovi, kde mám kľúče?, nie som ešte ani oblečený..á čááu Matúš, sorry ale nestíham...
skúsme hádať, čo je častejšie