neznášam to.. možno občas.. ale snažím sa to nerobiť.. ale ked niekoho v kolektíve, tak sa snažim ho nejakým štýlom "obranovať".. väčšinou je obsah ohovárania aj tak somarina
klamal by som ak by som povedal že nie... a to doma pravidelne z mamou oca... alebo v škole učiteľu a tak... a aj na policajtov sa to zvezie no je dosť ľudí čo ohováram
@66janica6 spasitela? A koho idem ako spasit? O com rozpravas? Vsak to nema zmysel, co si teraz napisala. Nechcem vediet co tomu predchadzalo, mna zaujima to co napises a co si pisala.
@hajzelodkosti veru uhadol si nemam zaujem....neviem preco by som ti mala nieco ozrejmovat..aj tak bduem pre teba trapna pica aj tak...ale je mi uprimne jedno co si o mne myslis...nepoznam ta a ani nikdy nebudem...
co je pravda nie je hriech....takze v istej podstate neohovaram teda ......ale tak ja som dost uprimny clovek nato aby som sa k dotycnemu vyjadrila aj osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
1. hovorím len to, čo nemám problém povedať aj tomu človeku, ktorého sa to týka
2. hovorím len pravdu
A MILUJEM TO!
vymyslat si o niekom negativne lzi je osočovanie, ohovaranie je vraviet o nom pravdu
A ja neohováram..len konštatujem...
HAJZELBABA MA VELKY NOS a ja sa za to nehanbim (neviem ako hajzelbaba
??