, bud univerzita cyrila a metoda v trnave(verejná správa) alebo trnavska univerzita v trnave(sociológia)... prosím o vaše nejaké rady,informácie,skúsenosti,názory...
nepočúvaj ich! ak tam chceš ísť chod za svojim snom! sociálne odbory majú budúcnosť a výborné uplatnenie. očierňujú ich len chudáčikovia čo sa na takú školu nedostali tak museli ísť na techniku kam berú každého blba. osobne by som ti ešte odporúčal kulturológiu alebo andragogiku. sú to kvalitné odbory s dobrou perspektívou a vývojom na najvyššej úrovni.
v kurze je momentálne aj masmediálna komunikácia...určite pouvažuj, sú to najlepšie platení ludia na svete, všetko sa točí okolo reklám a ovládajú celý svet. nie je pán ten kto navrhne konštrukciu mosta ale ten čo urobí reklamu na šampón!
@ahajj am.... ja neočiernujem sociologiu nech si študuje kto chce čo chce....mne je to v podstate jedno..pre mna lahka škola...a neštudujem vobec technicky smer
@ahajj hej, na techniku zoberú síce každého blba, ale dokončí ju z desiatich blbov možno jeden až traja a tí zvyšní blbovia majú potom také zamestnanie, ako absolvent sociálnych zameraní
najvac pecka...nie je pán ten kto naprojektuje most ale ten kto vymyslí reklamu na šampon by som cela vidieť jak by sa nám žilo bez mostov a podobne..ale hlavne, že umyte vlasy máme
Tak ty si teda riadne vymetený chlapče...Hovoríš,že humanitné obory očierňujú len chudáci,ktorí sa tam nedostali ? Tak to si asi tiež chudák,keď očierňuješ technické obory a asi si rovnaký chudák a nedostal si sa na technickú VŠ však ? A ten tvoj bonmot na koniec,to je fakt úvaha hodná génia...bez technicky vzdelaných ľudí by si ani nemal na čom písať tie svoje inteligentné komentáre...ale chápem,že pre niekoho je dôležitejšia reklama na nejaký šampón ako naprojektovanie mosta a jeho vybudovanie...nabudúce,keď pôjdeš cez nejaký imaginárny most a drbneš rovno tou tvojou sprostou hlavou do tej rieky,tak si ju môžeš rovno aj umyť tým šampónom a rovno pritom aj natočiť reklamy ty génius.
@ragdoll my nehovoríme o tom, čo koho baví, ale riešime doležitosť a hlavne obtiažnosť škôl..a ako prepáč ale sociologia sa s technickymi smermi nedá porovnavat....
Ako ja neočierňujem humanitné obory,ani som ich vo svojom príspevku nespomenul...nech si každý študuje čo chce,čo ho baví...hlavne aby si našiel prácu po škole...
Ale ten koment od ahajj ma jednoducho nenechal chladným....
@ragdoll a my sme jej normálne poradili že to je v podstate jedno..že je to rovnako lahke...to že si neikto povie svoj názor na danu školu neznamená že teraz hovorím neičo zle....a to že potom príde niekto a začne tu trepať somariny odveci a uplne bludy ktore ma neviem z kade je druha vec(
Ahajj, ach jaj, pobavil si ma Ale tak nie je od Teba pekne, ked sa snazis namotavat mlade, neskusene a naivne dievcata, ktore si v Tvojom prispevku nevsimli jemny naznak ironie az sarkazmu
ach...ludia uz ozaj nevedia co je myslene ironicky sak to je ocividne
@juicyduffis pises, ze sa tu riesi obtiaznost, ale nechapem naco sa to vobec riesi... ak nieco chcem studovat, tak sa budem snazit a pocitat s tym, ze sa treba ucit... a kazdy co chce ist na vysoku skolu by uz mal byt schopny akej takej sebareflexie, aby zistil ci je schopny sa ucit napr. tolko ako na medicine... tym urcite nemyslim nic zle na teba, len ma stvu otazky, ci je dana VS tazka...podla mna to je uplne sprosta otazka...
@miro016 ja nechodím na medicínu takže vobec mi nevadí čo si práve povedal....tie otázky ťa možu štvať...a je mi to uplne jedno čo koho hnevá....proste som si povedala svoj názor....že čo sa týka uplatnenia je to na rovnakej urovni a dalším kriteriom ktorým je obtiažnosť su tiež na rovnakej urovni a teda lahke čo vie dnes naozaj každý.....sociologov a podobných čo študuju kadejake logie je dnes plno, videla som sa sa učia a pre mna je to to najjednoduchšie čo može byť..ja jej neberiem že ju to baví.....každeho baví niečo ine....nezajem(
Ak to bolo ironicke tak klobuk dole Napisal si to genialne! len ja som ti naletela pretoze sprostych ludi, ktori su hento schopni napisat je strasne vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
v kurze je momentálne aj masmediálna komunikácia...určite pouvažuj, sú to najlepšie platení ludia na svete, všetko sa točí okolo reklám a ovládajú celý svet. nie je pán ten kto navrhne konštrukciu mosta ale ten čo urobí reklamu na šampón!
humánne vedy FTW
Tak ty si teda riadne vymetený chlapče...Hovoríš,že humanitné obory očierňujú len chudáci,ktorí sa tam nedostali ? Tak to si asi tiež chudák,keď očierňuješ technické obory a asi si rovnaký chudák a nedostal si sa na technickú VŠ však ? A ten tvoj bonmot na koniec,to je fakt úvaha hodná génia...bez technicky vzdelaných ľudí by si ani nemal na čom písať tie svoje inteligentné komentáre...ale chápem,že pre niekoho je dôležitejšia reklama na nejaký šampón ako naprojektovanie mosta a jeho vybudovanie...nabudúce,keď pôjdeš cez nejaký imaginárny most a drbneš rovno tou tvojou sprostou hlavou do tej rieky,tak si ju môžeš rovno aj umyť tým šampónom a rovno pritom aj natočiť reklamy ty génius.
Ale ten koment od ahajj ma jednoducho nenechal chladným....
ináč mne je to jedno ja nechodím ani na jedno ani na druhé. len sa znova rieši odveci.
@juicyduffis pises, ze sa tu riesi obtiaznost, ale nechapem naco sa to vobec riesi... ak nieco chcem studovat, tak sa budem snazit a pocitat s tym, ze sa treba ucit... a kazdy co chce ist na vysoku skolu by uz mal byt schopny akej takej sebareflexie, aby zistil ci je schopny sa ucit napr. tolko ako na medicine... tym urcite nemyslim nic zle na teba, len ma stvu otazky, ci je dana VS tazka...podla mna to je uplne sprosta otazka...
ale inak som asi mimo témy.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Prosim zapamataj si moj nick, ked si budes hladat robotu po skole a budes si buchat hlavu o prvu vec co uvidis
A nerad prosim ta, ked radit nevies!
Ak to bolo ironicke tak klobuk dole Napisal si to genialne! len ja som ti naletela pretoze sprostych ludi, ktori su hento schopni napisat je strasne vela