...prečo ľudia na birdzde už nedokážu normálne diskutovať? ....v každej druhej diskusii(okrem rubrík filozofovanie,história, minulosť...) , ktorú zažnem čítať , hneď zakladateľa diskusie začnú urážať a posmievať sa???
väčšina ktorí si tu aj tu srandu robia niesu debili
ale normálny useri ktorí píšu dobré blogy, to že si tú srandu robia je len z nejakej birdzovskej deformácie na podobné fóra ako su tieto sa inač ani reagovať nedá zlata moja to nemáš nič lepšie čo by ťa mohlo trápiť? choď radšej nadávať na skúšanie kozmetických prípravkov na zvieratkách alebo čo ja viem čo
no ale sem tam sa fakt nájde nejaká dutá hlava česť výnimkám
lebo diskusia je o vyjadrovani nazorov...a ked si nekdo mysli ze si krava tak si tiez len vyjadril nazor a vobec to neznamena ze si krava...len ten dotycny si to mysli
Lebo tí čo zakladajú véééľmi "zmysluplné" diskusie sú len menej inteligenciou obdarení ľudia, kt. si vôbec neuvedomujú, že tá ich diskusia je hlúposť...a preto sa tu nadáva...a ani sa nečudujem keď je tu denne aspoň 20 diskusií, kt. privedú do nepríčenosti každého normálneho Birdz-áka....
...Schizofrenik....vidíš..mohol by si byť jeden z príkladov,,,ja som založila diskusiu čo si o tom myslíte ...a ti ma posielaš diskutovať o tom, že sa kozmetické prípravky skúšajú na zvieratkách,,,, šak o tom si Kľudne môžeš založiť diskusiu sám... každí má právo založiť diskusiu o čom chce, ,,a pokiaľ sa k nej nemienim normálne vyjadriť, tak by som sa nemal vôbec...toto som teraz nemyslela na teba, len konštatujem ako to tu funguje,,,len naozaj niekedy aj nie pri najhoršej diskusii vidím samé zosmiešňovania ....
Bohuzial vela diskusii si tu nic ine ako vynadat nezasluzi. Ked tu zacne napriklad trinastrocna riesit, preco ju chcu len prstovat a nie rovno pretiahnut, tak tam nic ine, ako vynadat, neostava.
oh diky (som tu už viac ako dve roky upsi ušla mi myšlienka ehm čo som to chcel povedať.....noo čiže:
čiže moja mila klídek tým som len chcel naznačiť že tu rozoberáš totálnu hlúposť, to si prešla fakt všetky fóra? niekedy je také fórum ako ty hovoríš lepšie ako nejaké nudne nezáživné kde skapal pes mačka myš aj baba
na birdze vládne taká nejaká skrytá divná morálka alebo čo, skús sa podmaniť alebo padaj
Ale na co vam mame radit ? Vy sa stazujete na uplne hovadiny.
Ked sa niekto opyta, ako zbalit chalana ? Co jej mama poradit ? Ked niekto zalozi takuto diskusiu tak co mu mam na to povedat ? Myslis ze zalozenim takehoto fora sa vsetko napravi, a budes zachranca birdzu ktory vniesol klud a poriadok ?
Proste takto sa tu diskutuje. Mna jedine mrzi, ze je denne zalozenych xxx diskusii. A ludia sa uz povecsinou nevracaju k tym starym. To je to co mna mrzi. Dakedy sa zalozilo maximalne 10 diskusii denne. To bola parada. Na kazdu sa dalo reagovat, a ku kazdej sme sa vracali. Proste jedna diskusia bola cez 100 prispevkov skoro pravidelne. A proste menili sa nazory, boli aj ostrejsie, aj jemnejsie.
Prispevky mavali 10 ba az stovky riadkov, wow, to bolo. Nie teraz. Zalozi sa diskusia, prispeje sa 30 prispevkami, a padla, ide sa na dalsiu...
23. mozno ale precital som tu toho uz dost a naozaj som si vsimol niektorych uzivatelov, ktori do akejkolvek diskusie pridali posmesny komentar na autora
ludia... moji rodicia skoro havarovali a clovek, ktoreho milujem, sa skoro zabil na motorke... a ja sa pytam preco? ale dakujem, neviem komu a comu, ze vsetci su v poriadku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Faker: debyli
dostal som záchvat smiechu
väčšina ktorí si tu aj tu srandu robia niesu debili
ale normálny useri ktorí píšu dobré blogy, to že si tú srandu robia je len z nejakej birdzovskej deformácie na podobné fóra ako su tieto sa inač ani reagovať nedá zlata moja to nemáš nič lepšie čo by ťa mohlo trápiť? choď radšej nadávať na skúšanie kozmetických prípravkov na zvieratkách alebo čo ja viem čo
no ale sem tam sa fakt nájde nejaká dutá hlava česť výnimkám
hlavne toto neber osobne ok?
Lebo tí čo zakladajú véééľmi "zmysluplné" diskusie sú len menej inteligenciou obdarení ľudia, kt. si vôbec neuvedomujú, že tá ich diskusia je hlúposť...a preto sa tu nadáva...a ani sa nečudujem keď je tu denne aspoň 20 diskusií, kt. privedú do nepríčenosti každého normálneho Birdz-áka....
preo...:/
nie preo ale preto..
čiže moja mila klídek tým som len chcel naznačiť že tu rozoberáš totálnu hlúposť, to si prešla fakt všetky fóra? niekedy je také fórum ako ty hovoríš lepšie ako nejaké nudne nezáživné kde skapal pes mačka myš aj baba
na birdze vládne taká nejaká skrytá divná morálka alebo čo, skús sa podmaniť alebo padaj
Ked sa niekto opyta, ako zbalit chalana ? Co jej mama poradit ? Ked niekto zalozi takuto diskusiu tak co mu mam na to povedat ? Myslis ze zalozenim takehoto fora sa vsetko napravi, a budes zachranca birdzu ktory vniesol klud a poriadok ?
Proste takto sa tu diskutuje. Mna jedine mrzi, ze je denne zalozenych xxx diskusii. A ludia sa uz povecsinou nevracaju k tym starym. To je to co mna mrzi. Dakedy sa zalozilo maximalne 10 diskusii denne. To bola parada. Na kazdu sa dalo reagovat, a ku kazdej sme sa vracali. Proste jedna diskusia bola cez 100 prispevkov skoro pravidelne. A proste menili sa nazory, boli aj ostrejsie, aj jemnejsie.
Prispevky mavali 10 ba az stovky riadkov, wow, to bolo. Nie teraz. Zalozi sa diskusia, prispeje sa 30 prispevkami, a padla, ide sa na dalsiu...
k teme:
co cakas?
su tu same zasrate deti, co nemaju co robit, tak za 15 minut zalozia 25 diskusii. ostatni urcite vedia o kom tocim
je na to velmi jednoducha rovnica:
prijebana diskusia = prijebany koment
ked to nedokazete pochopit, tak to bohuzial bude platit stale