To čoooooo! Včera nám triedna oznámila, že už JEDENASTEHO MARCA 2008 píšeme slovenčinu! To je hnusneee, však predtým bývali matury až v apríli nie? MEEE ja už chytám hisák!
ale co risis. vsak to je lahke. kolo tam je tych otazok okolo 70-80 mam pocit + sloh na 30 riadkov mam takho tucha. Vsetok sa zmenilo. A budes typovat A , B, C alebo D a pplus doplnovacky ktore som si nikdy nevsimal
Kasko este nematuroval a ani ja.. sme spoluziaci takze nam drzte palce, nam ani triedny nepovedal ze kedy robime mtury tak to mas aspon dobre ze ti to povedala triedna BENCI.. nam to oznamila profka ktora nas uci slovencinu.. a potom ze preco je taky koko. triedny ked nic nepoviem och..
Sloh je to najmenej na čo by si sa mal báť a celkovo nieje to až také strašné ako sa hovorí A ja som mala ústne až v júúúúny, kedže som chodila na súúkromnú a chceli z nás ešte aj ten posledný mesiac vyžmýkať školné
Hej, nasa slovencinarka nam este diktovala akoze okruhy na muturu, pricom tristvrte nepovedala lebo je to "prisne tajne", aj ked je to vsetko na nete...ona by mala totiz zle svedomie
nj, kotata, ale asi ste zabudli ze my sme prvy rok co nepisu len sloh + usna skuska, ale pisu ten celkovy test, ktory sa minuly rok pisal nanecisto....
najviac sa obavam sloviny a neviem preco vzdy som mala jednotky ale proste absolutne nemam cas sa jej venovat musim sa drilovat dejepis nosku anglinu obcas a na slovinu mi nikdy nezvysi este aj na ten literarny seminar nechodim kua musim to napravit hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no a co? slovencina na haku. ked aj za styri to dame, ale dame to... nemajte stres. bude aj horsie
Zaujmave, ze prave my, co sa sa nas to priamo tyka nemame o tom ziadne informacie a nikto nam ohladne toho nic nehovori, co mi leze totalne na nervy.